Noutăți și comunicate

Primul concert Blackbeers din 2015

3 ianuarie 2015
Primul concert Blackbeers din 2015
Sambata, 3 ianuarie 2015, cei de la trupa Blackbeers (Irish/Celtic Rock & Punk) te invita la primul concert unplugged din anul nou 2015 in Clubul Taranului !

Odata cu sosirea anului nou cei mai multi isi planuiesc sa fie mai buni, sa manance mai sanatos, sa munceasca si sa castige mai bine si sa nu repete greselile din anul anterior. Si noi suntem optimisti, asa ca planuim sa traim in prezent si sa ne bucuram de fiecare ocazie de a ne revedea bine dispusi, impartind cu toata lumea spiritul "verde''!

Vino la concert pe 3 ianuarie la Clubul Taranului si incepe anul muzical pe ritmuri irlandeze! Ne dorim un after-revelion-party pe cinste in care vom fi acompaniati de invitati si dragi colaboratori, asa ca doar tu lipsesi ca atmosfera sa fie deplina. Noi iti facem cinste cu "Blackbeers" si un "Whiskey In The Jar" muzical iar tu ne bucuri cu prezenta si buna-dispozitie. Vei avea ocazia sa canti si sa dansezi alaturi de noi si invitatii nostri, asa ca indrazneste sa fii acolo!

Cheers with Blackbeers to a Happy New Year and another chance for us to get it right! And... may your glass be ever full!:)

Info:

Concert unplugged BLACKBEERS (Irish/Celtic Rock & Punk)
https://www.facebook.com/blackbeerscom

Sambata - 3 ianuarie 2015, orele 21
Clubul Taranului - Bucuresti

Str. Monetariei nr. 2 (Piata Victoriei - Muzeul Taranului Roman)
Suport artisti: 15 lei


Scurt istoric

Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), isi incepe activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Este prima formatie de acest gen lansata oficial in Romania, nascuta din ideea lui Peter de a face mai cunoscute traditiile si muzica unui popor al carui spirit se regaseste si in arborele sau genealogic, o strabunica a sa avand origini irlandeze.

Din anul 2005 trupa abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani (2008-2009), timp in care isi muta resedinta in Bucuresti, reapare pe scena in martie 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de Celtic/Irish rock si influente punk.

Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan - voce, chitara; Sabin Mihoc - chitara; Valentina Cotofana - vioara; Alia Talos - voce, percutii; Adi Comorasu - bass, Luca Sfura - cajon, Razvan Staicut - tobe, percutii.

In primii ani de activitate trupa lanseaza un material Demo -"A Taste of Irish Music" (2001) imprimat pe caseta audio si 2 albume muzicale: "Drink the Night Away"(2002) si "Cuig" (2004).

In luna martie 2013 trupa Blackbeers lanseaza un nou EP ce poarta titlul "Fairy Tale. .. on Paddy's Day" si contine 5 piese in stil Celtic-rock.

Toamna anului 2014 marcheaza aniversarea celor 15 ani de ativitate a trupei. Cu aceasta ocazie trupa a organizat un turneu national intitulat The Anniversary Ball.

Trupa colaboreaza cu diverse grupuri de dansuri irlandeze, infiintate in ultimii ani in Romania, realizand spectacole complexe de muzica si dansuri irlandeze live.

Mai multe detalii despre istoricul si componenta trupei gasiti accesand site-ul, iar activitatea trupei o puteti urmari intrand si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/blackbeerscom.

Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii '70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze sunt interpretate intr-un stil personalizat.

"Berile Negre" asteapta sa fie savurate cu fiecare ocazie ce apare atat in puburi cat si la festivaluri sau petreceri speciale.

Mottoul lor este :

"In Heaven there is no beer
That's why we drink it here
And when we're gone from here
Our friends will be drinking all the beer... "

https://www.facebook.com/blackbeerscom


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă