Noutăți și comunicate

Primul album Fameless este de astazi disponibil pentru precomanda

19 ianuarie 2017
Primul album Fameless este de astazi disponibil pentru precomanda
Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, isi lanseaza primul album din cariera, “Dreams Without A Past”. Pentru cei interesati albumul este de astazi disponibil pentru precomanda aici: http://smarturl.it/Fameless-Dreams-GTM.

Membrii trupei Fameless au pregatit pentru fanii lor un concurs de zile mari. Acestia au ocazia sa primeasca albumul in format digital inaintea tuturor si sa fie primii care il asculta, inaintea concertului de lansare de saptamana viitoare! Concursul este postat pe pagina oficiala de Faceboook a trupei.

(2) PrimulalbumFamelessestede..._WqWNwfTdw.jpgConcertul de lansare a discului de debut va avea loc la Hard Rock Cafe unde trupa rock va imparti scena cu nume importante din muzica rock romanească, cum ar fi Tudor Chirila, Teodora Buciu, Cornel Ilie, Dan Byron.

Pregatim un concert de exceptie, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci si pentru fanii rock-ului romanesc, in general. Abia asteptam sa cantam impreuna cu invitatii nostri, iar fuziunile stilistice care vor rezulta in urma colaborarilor noastre speram ca vor aduce un plus de surpriza pe langa albumul deja promis. Va asteptam la concert!

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/FamelessOfficial

https://www.facebook.com/umusicro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top