Noutăți și comunicate

Primele trupe confirmate la SoundArt Festival 2018 sunt Klimt 1918, Koneskin si Methadone Skies

6 mai 2017
Primele trupe confirmate la SoundArt Festival 2018 sunt Klimt 1918, Koneskin si Methadone Skies
Odata cu startul primei editii SoundArt Festival, organizatorii anunta primele trei trupe pentru anul viitor. Klimt 1918, Koneskin si Methadone Skies si-au confirmat prezenta la SoundArt Festival 2018.



Klimt 1918 este una dintre nenumaratele trupe unice din catalogul Prophecy si probabil cel mai cunoscut nume al Italiei cand vine vorba de Shoegaze/Rock/New Wave. Cu un sound care imbina melancolia celor de la The Cure si Tears for Fears cu euforia crescendo-urilor Post Rock si alte influente, Klimt 1918 reuseste sa creeze o atmosfera si o muzica unica.

http://www.youtube.com/watch?v=czVuQmb2Oec

Koneskin sunt un trio de muzicieni din Italia ce exploreaza zona progressive/experimental/post-rock. Cei trei vin din zone muzical foarte diferite. Trupa este formata din Sergio Ponti (baterie), cunoscut de publicul roman pentru colaborarile cu Dordeduh si Sunset in the 12th House, Gabriele Zoccolan, un chitarist care a studiat intens chitara clasica si acustica, recunoscut pentru multiple colaborari la nivel international si Feryanto Demichelis, castigator a peste 70 de premii internationale pentru pian si colaborator activ al bassistului Ezio Bosso si al lui Ace (Skunk Anansie). Koneskin au lansat albumul de debut “Liberty Place” in 2014.

http://www.youtube.com/watch?v=JIvHk_ZgMx8

Methadone Skies s-au infiintat in 2009 in Timisoara, reusind sa lanseze patru albume pana in acest moment. Stilul trupei se poate incadra in psychedelic/progressive/stoner/metal. Cu o activitate live continua, Methadone Skies au urcat pe scena alaturi de trupe precum Samsara Blues Experiment, Monkey3, My Sleeping Karma, Dyse, Toner Low.

http://www.youtube.com/watch?v=lrw4x1hWOSk

Detalii despre abonamente, locatie si alte informatii vor fi comunicate in curand.

Prima editie SoundArt Festival are loc in Quantic Club in perioada 4-7 mai 2017.
Programul primei editii SoundArt Festival, reguli de acces si alte informatii pot fi gasite pe pagina de facebook a evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top