Noutăți și comunicate

Primele trupe confirmate la Inferno Metal Festival 2018

13 mai 2017
Primele trupe confirmate la Inferno Metal Festival 2018
Editia de anul acesta de la Inferno Metal Festival a fost una excelenta, din toate punctele de vedere. In acest moment suntem deja pregatiti sa va anuntam primele confirmari pentru Inferno Metal Festival 2018: Carpathian Forest, Dark Funeral, Napalm Death, Memoriam si Vanhelgd!

INFERNO METAL FESTIVAL 2018:
CARPATHIAN FOREST - DARK FUNERAL – NAPALM DEATH – MEMORIAM - VANHELGD

CARPATHIAN FOREST
Trupa norvegiana Carpathian Forest se intoarce! Sunt mai bine de zece ani de cand nu am auzit de aceasta legenda black metal. “Black Shining Leather”, “Strange Old Brew” si “Defending the Throne of Evil” sunt albumele clasice care vor fi live la Inferno Metal Festival 2018!
https://www.facebook.com/carpathianforest/

DARK FUNERAL
Suedezii de la Dark Funeral au pornit in 1993. Cu cateva materiale clasice in portofoliu, “The Secrets of the Black Arts”, “Vobiscum Satanas” si “Diabolis Interium”, trupa e vazuta ca una din cele mai bune de black metal din Suedia. Ultimul CD a fost lansat anul trecut si se numeste “Where Shadows Forever Reign”. Un motiv solid pentru o revenire Dark Funeral la Inferno Metal Festival!
https://www.facebook.com/darkfuneral/

NAPALM DEATH
Napalm Death sunt strabunii grindcore-ului. Pornind de la clasicul “Scum” din 1987 lumea a fost fascinata, deoarece nimeni nu mai auzise pana atunci o astfel de muzica brutala. Chiar si azi, dupa 30 de ani, Napalm Death e una din cele mai brutale trupe. Legenda va canta live pentru a oua oara la Inferno Metal Festival.
https://www.facebook.com/officialnapalmdeath/

MEMORIAM
Formata din ramasitele Bolt Thrower, ca un tribut pentru ultimul lor tobar, Martin Kears, Memoriam e o trupa noua death metal crescuta in maniera old school. Formatia e alcatuita din fosti componenti Bolt Thrower - Karl Willetts la voce si Andrew Whale la tobe. Alaturi ii au pe fostul chitarist Cerebral Fix Scott Fairfax si basistul Frank Healy de la Benediction si Sacrilege. Memoriam a lansat primul album “For the Fallen” prin Nuclear Blast anul trecut.
https://www.facebook.com/Memoriam2016/

VANHELGD
Deatherii suedezi Vanhelgd vin la Inferno Metal Festival 2018. Trupa a lansat pana acum 4 albume mostruoase death metal, fiind formata din fosti componenti King of Asgard, Ocean Chief, Ceremonial Execution si Thy Primordial.
https://www.facebook.com/vanhelgd/

INFERNO METAL FESTIVAL 2018
Inferno Metal Festival e cel mai vechi si cel mai extrem metal festival din Norvegia si unul din cele mai importante din lume. In 2018 va fi a 18-a editie si pentru prima oara se va tine pe doua scene in Rockefeller Music Halls - Rockefeller & John Dee.

BILETE
Primele ilete includ un credit de 200 coroane care poate fi folosit la standul Inferno in oricare din cele 4 zile. Valoarea e echivalentul unin tricou de festival. Oferta limitata. Pentru comenzi:
http://www.infernofestival.net


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top