Noutăți și comunicate

Primele trupe confirmate la Carpathian Alliance Metal Festival 2015

29 august 2014
Primele trupe confirmate la Carpathian Alliance Metal Festival 2015
Dupa ce festivalul Carpathian Alliance a avut un nou succes cu a treia editie din iulie 2014, organizatorii au anuntat deja primele confirmari pentru editia din 2015. Printre acestea se afla si trupa romaneasca de black thrash metal Akral Necrosis.

Amplasat in mijlocul unor paduri antice, pe unul dintre cei mai frumosi munti ai lantului carpatic, la peste 1000 de metri deasupra nivelului marii, Carpathian Alliance Metal Festival gazduieste an de an cele mai importante nume din aria metalului extrem. Pentru editia cu numarul 4 din 2015, organizatorii au anuntat un prim set de confirmari cu urmatoarele trupe:

- Akral Necrosis (Black Thrash Metal, Romania) - http://goo.gl/zOtRpC 
Graveworm (Dark Metal, Italia) - http://goo.gl/k1klc9 
Horna (Black Metal, Finlanda) - http://goo.gl/YZ5k9N 
Satanic Warmaster (Black Metal, Finlanda) - http://goo.gl/i0aoqb 
Vulture Industries (Progressive Metal, Norvegia) - http://goo.gl/InHHwG 
Kampfar (Norse Pagan Folklore Metal, Norvegia) - http://goo.gl/Jeu0eC 
Riul Doamnei (Extreme Symphonic Metal, Italia) - http://goo.gl/G04gIl 

Accessul va fi limitat la un numar de 3500 de oameni, cu un nou sistem de plata care permite fanilor sa intre la festival cu doar 3 euro/persoana. Mai multe detalii despre acest sistem de plata poate fi gasit pe siteul oficial al evenimentului - http://camf.gp-agency.com.ua/index.php/eng/

In curand, Cavalleria Events in parteneriat cu organizatorii festivalului, va pune la dispozitia publicului din Romania o metoda simpla de a intra in posesia unei rezervari/bilet digital.

Mai multe informatii despre festival, din partea organizatorilor:

Carpathian Alliance Metal Festival este un festival international situat pe teritoriul centrului turistic Zakhar Berkut in satul Volosyanka, la 6 km de satul Slavske (un ski resort ucrainean foarte cunoscut), unde se gaseste cea mai lunga linie de telescaun din Carpati (2800 m) alaturi de o multime de hoteluri si pensiuni pentru toate gusturile si pentru orice buget. Cu ajutorul telescaunului, vizitatorii pot ajunge direct in zona festivalului din varful muntelui, unde o multime de trupe europene importante vor concerta pentru publicul Carpathian Alliance. "Aveti ocazia sa va bucurati de aerul curat de munte si de sursele de apa, departe de haosul cotidian al orasului, sa va aruncati intr-o lume a muzicii si a muntilor, unde eternitatea domneste"¦

Official facebook page:
https://www.facebook.com/CarpathianAlliance1 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top