Noutăți și comunicate

Primele impresii din turneul Scarlet Aura in Italia

23 februarie 2018
Primele impresii din turneul Scarlet Aura in Italia
Trupa de melodic rock/metal cu voce feminina – Scarlet Aura reprezinta cu success Romania in turneul “20th Anniversary Farewell Tour”, al celor de la Rhapsody Reunion. Intre 17 februarie si 20 martie 2018 turneul trece prin 13 tari si include 24 de concerte. Muzicienii din Scarlet Aura, au facut deja cunoscute primele imaginii si impresii, dupa ce au fost foarte bine primiti de fanii din Italia, unde au avut primele patru show-uri.

«Suntem în punctul în care "traim visul"! Insa nu ne permitem sa fim prea euforici pentru ca responsabilitatea noastra este imensa! Stiam si noi acest lucru, insa ne tot amintesc si managerul nostru finlandez, Tour managerul neamt care ne insoteste acum dar și Fabio Leone - vocalistul trupei Rhapsody Reunion - faptul ca reprezentam Romania si ca scriem istorie muzicala pentru trupele romanesti cu voce feminina.... asta ne determina sa fim din ce in ce mai buni... iar cei care ne asculta confirma asta! » a spus Mihai Danciulescu, chitaristul trupei.

Scarlet Aura se afla in al patrulea turneu international si al doilea de mare anvergura europeana. “Este timpul nostru si turneul cel in care Scarlet Aura culege roadele concertelor sustinute in deschiderea showurilor Tarjei, in urma cu doi ani. De la o aparitie la alta, construim notorietate, castigam noi fani, consolidam relatia cu cei care ne urmaresc deja de ani buni si ne apropiem pas cu pas de scene din ce mai mari, ” a completat si Tatyana Shubina, Manager al trupei si reprezentat Outlanders Production.

Solista Aura Danciulescu concluzionează: ‘‘showurile din Italia incluse in turneul cu Rhapsody Reunion au fost extraordinare, nu ne-am fi putut imagina un inceput de turneu mai rasunator! Multumim publicului italian pentru ca ne-a făcut să ne simtim fabulos. Abia asteptam sa ajungem in urmatoarele tari, unde speram sa intalnim preteni vechi si sa ne facem prieteni noi!’

Povestea turneului, in episoade, o puteti urmari pe canalul de You Tube al trupei:
http://bit.ly/2BIzMg9

Biografie Scarlet Aura:
-"The Rock Chick" album – lansat de Universal Music in 2014 (RO)
-"Tomboy" digital single – lansat de Universal Music in 2014 (RO)
-"Falling Sky" album – lansat de Pure Rock Records in 2016 (DE)
-"The Beast Within Me" single – lansat de Outlanders Productions Oy in 2017 (FIN)
-"Memories" album – lansat de Outlanders Productions Oy in 2017 (FIN)

Despre Scarlet Aura:

Trupa Scarlet Aura si-a inceput aventura sub numele de AURA in 2014 cand a lansat primul album “The Rock Chick” prin casa de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit in 2015 cu o identitate mult mai bine definita care spune totul despre personalitatea lor electrica.

Scarlet Aura a devenit cunoscuta la nivel international dupa castigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” in Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar si dupa turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in 2016 in Germania, Elvetia si Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z ca a lucrat cu artisti ca Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut ca rezultat turneul “Falling Sky” din cateva tari Europene in 2016-2017.

Astazi, Noul Single da numele unui turneu inedit - “The Beast Within Me Tour” - ce are loc din septembrie 2017 pana in aprilie 2018. Show-urile prezinta noile materiale – single-ul “The Beast Within Me”, albumul “Memories” dar si melodii surpriza de pe albumele anterioare.





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top