Noutăți și comunicate

Primele confirmări la Blaj aLive Festival: The Motans, Mihail, Gramofone si Marú

9 iunie 2019
Primele confirmări la Blaj aLive Festival: The Motans, Mihail, Gramofone si Marú
Blaj aLive, cel mai accesibil festival multicultural de la noi, va avea loc pe 9 iunie 2019, pe Campia Libertatii. Primii artisti confirmati pentru editia cu numarul sapte de Blaj aLive Festival sunt The Motans, Mihail, Gramofone si Marú.La Marea Adunare de la Blaj aLive, fanii vor asculta si dansa in natura pe ritmurile unora dintre cei mai indragiti artisti care vor urca pe Freedom Stage. Festivalierii se vor putea relaxa si bucura de varietati culinare in zonele de lounge sau in food court, avand ocazia sa isi petreaca timpul dintre concerte in parcul de distractii sau implicandu-se in diferite activari creative din interiorul festivalului.


Concerte si premiere pe Campia Libertatii

The MotansTHE MOTANS, unul dintre proiectele muzicale cu cea mai rapida ascensiune de la noi, vine pentru prima data pe Campia Libertatii! The Motans este una dintre trupele romanesti cele mai in voga la ora actuala, oferind pasionatilor de vibe-uri bune cateva dintre cele mai apreciate hit-uri promovate in ultimii ani in Romania.
Proiectul a fost lansat in 2016, debutand cu "Versus", o piesa care a cucerit inimile publicului chiar de la prima ascultare, devenind in scurt timp un adevarat fenomen. Ceea ce a urmat a fost si mai surprinzator. Majoritatea lansarilor The Motans devin imediat iubite de public, dar si sustinute de radiourile si de canalele TV din toata tara. #1 este o pozitie cu care artistul deja s-a obisnuit, cele mai multe dintre piesele The Motans clasandu-se pe pozitia #1 in toate topurile comerciale.MihailMIHAIL, unul dintre cei mai eclectici artisti din industria muzicala autohtona, cunoscut pentru hit-ul "Ma ucide ea", va urca pentru prima data pe Freedom Stage!
Mihail a luat publicul roman prin surprindere cu binecunoscuta "Ma ucide ea", piesa desemnata a doua cea mai difuzata melodie din 2016, gratie influentelor funk, blues, pop si a povestii dedicate tuturor celor care au trait acel moment special in care doua priviri se intalnesc si starnesc, fie chiar si pentru putin timp, pasiunea.

Melodia a strans peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube, insa, acesta a fost doar inceputul, artistul profitand de fiecare sansa pentru a se reinventa si a aduce un sound nou proiectului sau.GramofoneGRAMOFONE sursa muzicii de suflet ce transmite un mesaj cu care rezonam, pentru prima data la Blaj aLive!
Povestea Gramofone incepe in vara anului 2013, cu cateva experimente instrumentale adunate intr-un EP numit "Intervention". Cu timpul, experimentele au luat forme mai complexe si mai indraznete. Asa s-a conturat albumul "Confessions from the Belly of the Beast", un discurs muzical ce pune sub lupa aspecte universale ale societatii moderne, inspirate din realitatea prezenta, dar si dintr-un univers distopic.MarúMARÚ, una dintre artistele in ascensiune rapida pe scena muzicala romaneasca, aduce in premiera pe Freeedom Stage, un soulful pop plin de emotie!
Marú este o compozitoare/interpreta multi-instrumentista a carei timbru cristalin va convinge orice ascultator sa o asculte in continuu. Dupa 6 ani de studii la conservator in Viena (Austria), Marú a reusit sa isi dezvolte propriul stil, ce aminteste de Angus & Julia Stone, Norah Jones, Ed Sheeran, Kate Bush, Elise Trow, Bat For Lashes, influente presarate in abundenta cu autenticitate si cu acel "ceva" pe care numai ea il detine. Pentru cei carora le place sa asculte cu mintea, inima, corpul, Marú aduce la Blaj aLive 2019 un dar unic: muzica sa. Music by Marú.


Informatii bilete

Biletul pentru ziua de festival va avea pretul de 60 de lei/persoana si poate fi achizitionat de pe blt.ro sau direct pe www.blajalive.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top