Noutăți și comunicate

Primele categorii de bilete pentru concertul Kamelot și Crossing Eternity au fost suplimentate

11 iulie 2018
Primele categorii de bilete pentru concertul Kamelot și Crossing Eternity au fost suplimentate
Vă reamintim că joi, 16 august 2018 sunteţi invitaţi începând cu ora 20:00 în Club Quantic din București la un concert al trupelor Kamelot și Crossing Eternity.



Conexiunea dintre trupă și fani contează foarte mult în experiența unui concert, iar după cum poate bine cunoașteți, KAMELOT știe cum să-și facă fanii români să se simtă bine la concertele lor!

Ne dorim ca toți cei care iubesc muzica americanilor de la Kamelor să poată veni să-i asculte live pe aceștia, de aceea am decis suplimentarea biletelor din categoriile GOLDEN CIRCLE și PRESALE 1 cu încă 25 bilete (fiecare).
De asemenea, au fost suplimentate și ticketele meet & greet cu încă 5 bilete.

În acest sens, biletele pentru intrarea la concert pot fi cumpărate online pe www.AmBilet.ro (https://ambilet.ro/tc-events/bilete-kamelot-lansare-album), în timp ce ticketele meet & greet* se pot ridica doar de la sediu Promusic Events (str.Traian Demetrescu nr.9 sector 3, zona Timpuri Noi) – mai multe detalii aici.

Acestea pot fi achiziționate la următoarele prețuri:
  • 120 lei– Golden Circle / Zona din fața scenei
  • 79 lei – Pre-Sale 1 – Normal Circle
  • 89 lei (200 bilete) – Pre-sale 2 – Normal Circle
  • 99 lei (preț normal)
  • – 115 lei – în ziua evenimentului – Normal Circle

După epuizarea totală a acestor categorii suplimentate, se va trece la prețul categoriei Presale 2, fără a mai fi suplimentată.
Eveniment: Kamelot – lansare album „The Shadow Theory/ Quantic (Open Air)

*Ticketul Meet & Greet nu poate asigura intrarea la eveniment dacă este cumpărat singur. Este necesară cumpărarea unui bilet de acces de orice categorie, ticketul Meet & Greet fiind extra.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top