Noutăți și comunicate

Prima etapa din turneul de promovare a noului album Partizan

31 octombrie 2013
Prima etapa din turneul de promovare a noului album Partizan
Odată  cu venirea toamnei, Partizan pornesc în turneu de promovare, într-o nouă formulă și cu un nou single Manualul e manual, primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor. Turneul va include concerte în majoritatea orașelor din țară, în două etape.

Prima etapă cuprinde următoarele orașe:

- 24 octombrie 2013 - București - Stuf Vama Veche
- 25 octombrie 2013 - Ploiești- The Shamrock
- 30 octombrie 2013 - Făgăraș- Cover Club
- 31 octombrie 2013 - Cluj - Euphoria Music Hall

- 01 noiembrie 2013 -  Oradea - Moszkva Cafe
- 02 noiembrie 2013 -  Baia Mare- Symphony
- 09 noiembrie 2013 -  Iași - Underground Pub
- 13 noiembrie 2013 -  Craiova-Cafe Teatru Play
- 14 noiembrie 2013 -  Arad - Club Flex
- 15 noiembrie 2013 -  Timisoara - Set Up Venue
- 16 noiembrie 2013 -  Deva - Fischers Pub
- 21 noiembrie 2013 -  Sibiu - Oldies Pub
- 22 noiembrie 2013 -  Mediaș - Joben Club
- 23 noiembrie 2013 - Tg.Mureș -The Office Club

- 6 decembrie 2013 - Slatina - The Rock
- 7 decembrie 2013 - București - Club Control



După o vară în care a evoluat în pe scena festivalurilor Zilele Prieteniei și Bucovina Rock Castle, Partizan își propune să  aducă "Manualul" cât mai aproape de publicul fidel.

Noul single a fost extrem de bine primit de public și de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepție, ce impresionează prin orchestrații, creativitate a sound- ului, tonuri și interpretare artistică.

Pe lîngă acest single trupa a pregătit un întreg buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într- o manieră actuală, reușind astfel să se reinventeze și să atragă noi fani.

Detalii legate de accesul la concert, informații referitoare la rezervări și bilete se găsesc la fiecare locație în parte.

Partenerul radio al turneului este Rock FM.

Comunicare realizată de Rock Events.
Parteneri media: TV City, Ziare.com, Åžapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro,   Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Let's Rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi, TATAIA, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag,   Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.



Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene.

Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții.

Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toți fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleșca la voce,   SUEDEZU'-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și pe Adrian Bortun la bass.

Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admirația publicului de mai bine de un deceniu, așa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât și concertele sold-out susținute prin cluburile din întreaga țară.

2-Prima_etapa_din_turneul_de_pro_GpQnK8tl.png

Povestea Partizan începea  demult și este povestea unor oameni îndrăgostiți de multă vreme de muzică. Åži, cum ar povesti chiar ei, într-o bună zi, cum stăteau Artan (Adrian Pleșca) și Suedezu (Răzvan Moldovan) într-un Tico, s-au gândit să-și facă o trupă. Apoi, au găsit conceptul. La care se adaugă anul 2001. Åži muzica. După care și-au luat o pauză. Iar în 2010, trupa a luat-o de la capăt.

Muzica românească era în plin proces de manelizare, iar Răzvan fiind plecat de 20 de ani în Suedia, a remarcat aerul exotic și amuzant al fenomenului.
Åži așa, foarte repede, s-a născut albumul "Am cu ce".Un album viu și pestriț, cu peștișori de aur care ajută scafandrii maneliști, cu fete - model, cu bani care rezolvă tot, cu dușmani care certifică statul de șmecher al dușmănitului. Totul îmbrăcat într-o muzică electronic- rock - post punk, de o agresivitate nemaiauzită până atunci în România. Piese precum "Fata mea", "Păpușea masculină" sau "Banii" sunt doar  o parte din ceea ce am ascultat  la Partizan.

Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România.

Discografie
- Am Cu Ce - 2002
- București - 2003


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top