Noutăți și comunicate

Prima editie ROCKADA va avea loc in club Quantic

24 septembrie 2021
Prima editie ROCKADA va avea loc in club Quantic
ROCKADA #1 va avea loc vineri, 24 septembrie 2021 în Club Quantic din București. Trupele confirmate sunt: Lunatic, Jack of all Trades, Sayonara Blue Monday și Sloth Motion.


Informații despre ROCKADA

ROCKADA este un mini-festival dedicat trupelor rock nou apărute sau cu resurse limitate, care nu ajung încă la radio sau pe scenele marilor festivaluri, dar care produc muzică de calitate și au nevoie de vizibilitate, promovare și extinderea bazei de fani.
La prima ediția ROCKADA, începând cu ora 19:00 pe scena din Quantic vor urca 4 trupe:
Accesul publicului se face de la ora 18:00, ordinea de urcare pe scenă a trupelor nefiind comunicată. Publicul este rugat să ajungă de la începutul evenimentului pentru a putea asculta toate cele 4 show-uri din line-up. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului: www.facebook.com/events/531387424602008
Biletele se găsesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

ROCKADA este un proiect inițiat de trupa LUNATIC:
Piața underground este destul de mare, există multă muzică de calitate despre care mulți încă nu au auzit, iar nevoia trupelor de a cânta în condiții tehnice bune este mare.

Noi am simțit pe pielea noastră ce înseamnă debutul într-o piață mare, aglomerată, într-o perioadă grea. Creșterea organică e dificilă, costurile sunt considerabile, radiourile și scenele mari sunt ocupate, însă, în ciuda tuturor acestor lucruri, e multă muzică bună care merită să se facă auzită.

Asta vrem să facem cu ROCKADA, să încurajăm și să sprijinim trupele aflate la început, care au potențial și care compun, încet, viitoarele generații de muzică rock mișto din România. O să facem rocada pe scene cu trupe din țară și rocada cu bazele de fani, adică pași mici spre creșterea pe care artiștii o merită și pentru care muncesc.

a declarat Marius Deak, coordonatorul evenimentului și toboșarul trupei LUNATIC.

În viitor, seria de concerte ROCKADA se va desfășura în alte locații din țară, împreună cu artiști și trupe locale, urmărind deschiderea scenei pentru cât mai multe trupe în condiții de calitate tehnică, sunet și prezentare.
• RSVP: www.facebook.com/events/531387424602008
• Bilete disponibile prin: www.iabilet.ro
• Website Rockada: www.rockada.live
• Urmărește Rockada pe Facebook: www.facebook.com/rockadalive/
• Contact: trupalunatic@gmail.com


Evenimente recomandate

Top