Noutăți și comunicate

Prima editie Katabasis Festival

28 martie 2009
Prima editie Katabasis Festival
Trupa italiana OPERA IX va reveni in Romania sambata, 28 martie 2009, ca headliner al editiei de debut Katabasis Festival, alaturi de The Enochian (black metal a " Grecia), Sincarnate (doom death metal a " Romania), Warganism (melodic death metal a " Romania) si Cyborg (thrash metal a " Romania).

Evenimentul se va desfasura in Live Metal Club din Bucuresti (Bd. Titulescu 171) si este organizat de Katabasis Distro, distribuitorul oficial Napalm Records in Romania. Mai multe detalii legate de program si pretul biletelor in curand.

OPERA IX este una dintre cele mai cunoscute trupe black metal italiene, avand statutul de cult band alaturi de Necrodeath, Bulldozer sau Evol. In aceasta perioada, trupa sarbatoreste 20 de ani de la infiintare, lansand cu aceasta ocazie in luna decembrie a anului 2008, triple DVD-ul omagial "Mythology XX Years Of Witchcraft", material ce va fi prezentat in premiera la Bucuresti, pe 28 martie 2009.

Lineup-ul final al primei editii a festivalului Katabasis va include, pe langa trupele deja anuntate si cvartetul death metal Loudrage din Tirgu-Mures. In acest moment programul festivalului include

(vezi modificari la news/Modificari+in+programul+Katabasis+Festival-200.html, ultimele modificari sunt la news/Katabasis+festival+in+Live+Metal+Club-238.html):

OPERA IX (black metal a " Italia)
www.myspace.com/officialoperaix


SINCARNATE (doom death metal a " Romania)
www.myspace.com/sincarnateband


THE ENOCHIAN (hellenic black metal a " Grecia) - ANULAT!!!
www.myspace.com/enochiangr


WARGANISM (melodic death metal a " Romania)
www.myspace.com/warganism


LOUDRAGE (groovy death metal a " Romania)
www.myspace.com/loudrage


CYBORG (thrash metal a " Romania)
www.myspace.com/skullband


Biletele la festival costa 40 de lei si se pot comanda la email katabasis_distro@yahoo.com sau tel. 0732419972. Pentru Bucuresti, biletele se pot livra imediat ce au fost comandate.
De asemenea veti putea gasi bilete la Katabasis Festival si la Axa Valaha Productions (email axa666@yahoo.com sau tel. 0721107776) sau la Magazinul Metalist (fostul New Rock, situat in Centrul Istoric al Bucurestiului, str. Smardan nr. 37).

Pentru persoanele care locuiesc in alta parte decat Bucuresti si care doresc bilete la festival, le pot comanda la contactele de mai sus, urmand ca plata sa se faca in ziua concertului, pe baza rezervarii ferme.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top