Noutăți și comunicate

Prima editie Inregistrat In Romania - Alternosfera, Suie Paparude, C.T.C., Subcarpati

30 aprilie - 3 mai 2014
Prima editie Inregistrat In Romania - Alternosfera, Suie Paparude, C.T.C., Subcarpati
Intre 30 aprilie - 3 mai 2014, sunteti invitati in Goblin - Vama Veche la primul eveniment "Inregistrat in Romania".

Inregistrat in Romania este un manifest de sustinere si promovare a muzicii romanesti de calitate si implicit a artistilor romani. Pentru ca cea mai buna si eficienta modalitate de a sustine un artist este de a-i oferi scena si...publicul, am creat o serie de evenimente prin care ne dorim sa promovam exclusiv artistii locali.

Nume "grele" ale scenei locale sunt prezente la aceast prim eveniment "Inregistrat in Romania": Alternosfera, Suie Paparude, C.T.C., Subcarpati, E.M.I.L., Zob, Vali Umbra, Afo, Infinitu' aka Sfantu'8, Flou Rege, Chesarion.

Programul evenimentului:Miercuri, 30 aprilie 2014 - punk-rock cu E.M.I.L. si Zob

E.M.I.L. este una dintre cele mai iubite formatii din undergroundul romanesc. Punk-rock cu influente ska, reggae, dub, cu 3 albume la activ, "Supradoza de vise" (feat. Butch) este hitul care-i reprezinta cel mai bine si care i-a facut cunoscuti inca de la primul album. Miercuri e un prilej bun de a asculta "Telenovele", "Prietena mea", "Printre nori", "Cantec de Dragoste" de la Zob, dar si compozitii noi, caci trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat in acest an.Joi, 1 mai 2014 - C.T.C., Vali Umbra, Afo, Infinitu`, Subcarpati, Flou Rege, Chesarion

C.T.C. inseamna Doc, Deliric si Vlad Dobrescu. Trupa a pus bazele primului label independent de hip-hop "Facem Records", prin care si-a scos albumele: Secretul Din Atom (2002), Dificultati tehnice (2005), Scapat de sub control (2010), Inspectia Tehnica Periodica (2011), Rapcapitulare (2011), Lucrare de control, Trailer (2013), În sfarsit (2013).

Vali Umbra, unul dintre membrii Subcarpati, lanseaza albumul Observatorul Baba-Novac, cu Bean Mc la butoane. Invitatii serii sunt Afo si Infinitu' aka Sfantu'8.

CTC


Vineri, 2 mai 2014 - Suie Paparude, Dj Sauce

Suie Paparude este unul din cele mai relevante proiecte muzicale romanesti pornit din underground. Michi, Dobrica si Bean improspateaza continuu atmosfera noastra sonora cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice. "Mutatia", "Ajutor", "Scandal", "Armada verbala", "Pentru inimi", "Cea mai buna zi", "Soundcheck" sau "E suflet in aparat" au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.

Suie Paparude


Sambata, 3 mai 2014 - Alternosfera

In ultimii ani, scena de rock alternativ din Romania este dominata de o trupa de rock din"¦Republica Moldova. Alternosfera au lansat recent doua albume, "Virgula" si "Epizodia", promovate prin concerte ce au insumat un numar record de spectatori: aproximativ 50.000. In luna februarie trupa a primit Premiul Best Romanian Alternative Rock Band 2013, pentru ca "muzica nu tine cont de cetatenie sau de nationalitate". "Orasul 511", "Wamintirile", "Flori de Mai", "Femeia Nordica", "Visatori cu Plumb in Ochi", "Epizodia" sunt numai cateva dintre hiturile bine-cunoscute ale Alternosferei.

Alternosfera


Crema de zahar ars a actualitatii din hip-hop, electronica si rock, in primul eveniment "Inregistrat in Romania".

Abonamentele pentru eveniment costa 40 lei si se pot achizitiona de pe site-urile http://www.iabilet.ro si http://www.myticket.ro, dar si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, dar si in reteaua de magazine Uman din: Bucuresti - Baneasa Shopping City si Piata Romana (Str. George Enescu 30), Cluj si Iasi - in Iulius Mall, Timisoara - in Uman Shop si Brasov - Str. Muresenilor nr. 3.

Bilete se vor putea cumpara si in serile evenimentelor: pentru seara de miercuri, pretul unui bilet este de 10 lei. Joi, vineri si sambata biletele sunt 15 lei/eveniment.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/774857062532562


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă