Noutăți și comunicate

Prima din cele 2 categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj Napoca este sold out

11 aprilie 2017
Prima din cele 2 categorii de bilete aniversare early bird pentru concertul Dream Theater de la Cluj Napoca este sold out
Dream Theater, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la “Images and Words” prin două show-uri extraordinare în România.
Astfel, pe 19 mai 2017, formația americană va urca în premieră pe o scenă din inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, la Cluj Arena, iar pe 20 mai 2017 se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert.



Mulțumim fanilor de la Cluj pentru entuziasm și vă reamintim că cei care nu au reușit să își achiziționeze bilet din prima categorie early bird mai au încă o șansă de a intra în posesia biletelor aniversare, “Golden Dream Ticket”, disponibile în număr limitat. Acestea le ofera șansa de a câștiga unul dintre cele 10 pachete Gold VIP Upgrade, precum si un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words” pe care îi sfătuim să îl poarte la vedere pentru ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos:

Din respect pentru fanii Dream Theater care și-au achiziționat pachetele aniversare Platinum Dream Ticket și datorită cererii mai mari pentru concertul de la Cluj-Napoca în comparație cu cel de la București, s-au produs anumite schimbări.
Acestea au loc din considerație pentru cei care își doresc pachetele VIP Platinum Meet and Greet Upgrade și care au amânat achiziționarea de pe site-ul oficial al trupei, așteptând să le primească într-un mod gratuit, în urma tragerii la sorți.

Astfel:
  • s-a suplimentat numărul de bilete pentru cumpărătorii de la Cluj fără un anunț prealabil. Totodată, s-a mărit numărul de premii într-un mod proporțional pentru a nu diminua șansele statistice inițiale, adica numărul câștigătorilor de la Cluj va fi 15, în loc de 10.
  • pentru că pachetele Platinum Dream Ticket pentru concertul de la București sunt în continuare disponibile, fanii au la dispoziție 10 zile pentru a-și achiziționa bilet și pentru a intra în cursa pentru cele 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. La epuizarea contingentului sau după scurgerea celor 10 zile, va avea loc tragerea la sorți realizată live de Unguru’ Bulan & friends.
  • numărul câștigătorilor pentru concertul din București va fi direct corelat cu numărul de cumpărători. În cazul epuizării stocului, se va păstra numărul de 10 pachete VIP Meet and Greet oferite gratuit.

Așadar, tragerea la sorți pentru concertul din Cluj va avea loc pe data de 14 aprilie 2017, ora 13:00, iar pentru cel din București, pe data de 24 aprilie 2017, la ora 13:00, în direct pe pagina de Facebook a Ungurului Bulan - https://www.facebook.com/UnguruBulanRo

Având în vedere că numărul celor înscriși pentru tombolă este semnificativ mai mic decât cel al cumpărătorilor, îi îndemnăm pe fanii care au bilete Platinum Dream Ticket să completeze formularul disponibil la adresa http://phoenixentertainment.ro/platinum-ticket-validation/ pentru a-și asigura înscrierea în tragerea la sorți până la data de 13 aprilie inclusiv.

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top