Noutăți și comunicate

Pret promotional la biletele concertului Adagio din Brasov

14 aprilie 2009
Pret promotional la biletele concertului Adagio din Brasov
Profita de ultima saptamana de pret promotional la biletele concertului Adagio din Brasov.
Reteaua Eventim si Magazinele Germanos au, de vineri 27 martie 2009 in vanzare bilete pentru concertul Adagio din Brasov. Biletele sunt grupate in trei categorii de pret astfel: 45 Ron pana in data de 20 aprilie 2009, 50 Ron dupa si 55 Ron la intrare.
Biletele vor fi limitate la 700.

Pe 23 mai 2009, formatia franceza de progresiv/power metal Adagio va sustine un concert la Brasov, in clubul Suburban, situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 84, in Centrul Civic, un show unic in Romania, in cadrul campaniei de promovare a celui mai recent album de studio, Archangels in Black.

Adagio a fost infiintata de Stephan Forte in 2001, la putin timp scotand pe piata albumul Sanctus Ingnis, album care a primit numai note maximale in revistele de specialitate precum 5/5 in faimosul Kerrang Magazine sau 9/10 in Rock Hard Magazine. Inca de la primul album trupa a avut un succes extraordinar in Franta si Japonia.

In deschiderea concertului Adagio va canta formatia de progresiv metal Celest din Brasov. Celest sunt prezenti aproape in formula originala, din trupa lipsind bateristul Radu Bucura. Celest se vor prezenta la concert cu un set de piese noi la care lucreaza in momentul de fata pentru a fi imprimate pe un nou album de studio.

O alta surpriza in cadrul acestui eveniment este prezenta trupei NeXus din Bucuresti, care de asemenea va fi prezenta in Brasov cu un nou solist vocal si un set de piese noi care, dupa spusele lor, se afla inca in lucru, urmand a face materialul unui nou album ce va aparea in cel mai scurt timp.Mai multe detalii gasiti la : news/Trupa+de+progressive+metal+ADAGIO+in+concert+la+Brasov-246.html


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top