Noutăți și comunicate

Pret promotional la bilete Haggard pana luni 11 ianuarie 2010

11 ianuarie 2010
Pret promotional la bilete Haggard pana luni 11 ianuarie 2010
Pret promotional la bilete Haggard pana luni 11 ianuarie 2010
Au mai ramas doar cateva zile pana cand se pot achizitiona bilete la pretul promotional de 40 lei pentru concertul trupei Haggard de la Bistrita. Biletele (abonamentele) de acces general vor fi valabile pe toata perioada festivalului, 13-15 august 2010 si sunt disponibile prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta, Humanitas si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti, precum si on-line). Pana pe data de 10 Ianuarie pretul acestora este de numai 40 lei, urmand ca de luni sa creasca treptat pana la 70 lei.

Va reamintim ca formatia germana, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock-medieval din Europa va sustine un concert in data de 14 august 2010 la Bistrita. In cadrul spectacolului care va dura aproximativ doua ore, Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente medievale. Concertul va avea loc in incinta zonei de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara, in cadrul unei tabere de cavaleri. Alte concerte vor fi sustinute de formatia Trooper si de cimpoierii Holloenek din Ungaria.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, Asociatia Culturala Romano-Irlandeza si Holsten.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Formatia Haggard a sustinut la mijlocul lunii decembrie un turneu de mare succes in America Latina, iar pe 24 decembrie a fost lansat un fan-box care marcheaza 20 de ani de existenta a trupei. Pachetul contine un double digipack (CD + DVD), un tricou serie limitata, 1 USB stick Haggard si un afis. Pachetul a fost produs in doar 999 de exemplare si se poate achizitiona exclusiv de pe site-ul formatiei. Pentru primavara anului 2010 a fost anuntat si un turneu european.

Parteneri: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Adevarul de seara, City FM, Radio Cluj, Metalhead.ro, Radio Romania Actualitati, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, Event Bazar, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Rasunetul, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres si dB Technologies.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top