Noutăți și comunicate

Pregatirile pentru concertul caritabil 'Impreuna pentru Ioni' pe ultima suta de metri

6 decembrie 2013
Pregatirile pentru concertul caritabil 'Impreuna pentru Ioni' pe ultima suta de metri
Pregătirile pentru concertul caritabil "Împreună pentru Ioni", organizat de BENETONE Band, au intrat pe ultima sută de metri! Emoțiile și speranțele noastre pentru mâine sunt foarte mari.


Suntem profund recunoscători tuturor celor care au răspuns și anul acesta apelului nostru de a se implica într-o acțiune caritabilă. Pe scenă, mâine, în Route 66, nu vor fi alături de noi doar prietenii de la Trupa 23, ci și alte două persoane deosebite care și-au dorit să cânte pentru Ioni: Doina Spătaru (finalista Proiectului "Fabrica de staruri", absolventa UNMB 2009 la secția Compoziție, Jazz, Muzică ușoară) și Angus (chitaristul trupelor Lucky 13 și STEMA).



Sperăm din tot sufletul ca echipa de voluntari ai lui Moș Nicolae să fie mâine cât mai  numeroasă, într-atât de numeroasă încât clubul Route 66 să devină neîncăpător. Vă reamintim că prezența voastră înseamnă mult mai mult decât o donație financiară pentru plata transplantului de maduvă de care Ioan are nevoie: este un semn de solidaritate, de încurajare, de umanitate, un gest prin care spuneți cuiva "nu ești singur, suntem aici!".



"Oare mai vedem ce se întampla dincolo? Oare vedem ce se întamplă în afara tuturor lucrurilor pe care le facem pentru noi? Suntem pe fugă mereu, mereu pe fuga de a aduna și de a avea cât mai multe lucruri interesante, lucruri noi, lucruri care ne dau confort, lucruri care ne eticheteaza... Oare vedem împrejur că sunt oameni care au nevoie de noi? Ei nu au nevoie de lucruri, ci de sănătate!

Ioan este un copil cu premii de locul 1, copil genial care a fost diagnosticat cu cancer limfatic. Îl puteți vedea în link-ul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=eD8-FI7Kil4

Dacă vreți să îi fiți alături, haideți să fim împreună Moș Nicolae pentru Ioan! Vă invit vineri, pe 6 Decembrie, în Route 66, la Concertul Caritabil susținut de trupa Benetone, alături de invitații speciali. Împreună putem să facem viața mai frumoasă!" (Doina Spătaru)


Evenimente recomandate

Top