Noutăți și comunicate

Precizari legate de mutarea concertului Leonard Cohen pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter

28 august 2009
Precizari legate de mutarea concertului Leonard Cohen pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter
Precizari legate de mutarea concertului Leonard Cohen pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter
Ca urmare a declaratiei de presa din partea organizatorilor Tuborg Green Fest, Sorina Burlacu, Director General Events, revine cu precizari legate de mutarea concertului Leonard Cohen pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter.

Am luat aceasta decizie impreuna cu AEG Live, promoterul international al turneului lui Leonard Cohen. Consultantii AEG Live au la activ zeci de concerte ale lui Leonard Cohen in intreaga lume. Avem incredere in evaluarile lor, tinand cont de experienta pe care o au la activ in sonorizarea acestui tip de concert. Anul trecut, compania Paradigma s-a ocupat de furnizarea scenei, si nu de sonorizarea concertului lui Leonard Cohen, iar zgomotul unui festival nu este nici pe departe comparabil cu cel al tramvaiului 41 si al autobuzului 330.

Mike Scoble, Tour Manager Leonard Cohen: "Am mai avut situatii in care au cantat trupe la 500m distanta de noi si a trebuit sa asteptam sa termine ei ca sa incepem noi. De asemenea, reactiile publicului la un festival sunt greu de controlat.

Nu este o decizie comoda. Relocarea implica multe eforturi si costuri suplimentare si nu este un moft. Nimeni nu-si permite mofturi de zeci de mii de euro. Consideram ca grija fata de spectatori primeaza si cel mai important lucru este sa le oferim celor prezenti adevarata experienta Cohen.

Indiferent de declaratiile tehnicienilor contractati de Tuborg si Emagic, riscurile exista. Un festival al berii, cu acces gratuit, este foarte greu de tinut sub control, atat din punct de vedere al zgomotului, cat si al publicului. Nici organizatorii Tuborg Green Fest, nici tehnicienii lor nu ne pot oferi garantia ca festivalul nu va interfera cu concertul lui Leonard Cohen. Tuborg si Emagic au ales data de 4 septembrie si locatia Parcului Izvor in deplina cunostiinta a faptului ca la 500 m distanta se desfasoara concertul lui Leonard Cohen. Un concert anuntat cu aproape trei luni inaintea festivalului Tuborg Green Fest, la care au cumparat bilete mii de spectatori.

Vizibilitatea locurilor la concertul lui Leonard Cohen va fi pastrata, in functie de categoria biletului achizitionat, insa, datorita configuratiei noii locatii, amplasarea sectoarelor va fi usor diferita. Spectatorii pot verifica harta locatiei disponibila pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro si http://www.blt.ro/. Data si ora concertului raman neschimbate (accesul este permis incepand cu ora 17:30, iar concertul va incepe la ora 19:30).

Pentru informatii suplimentare www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top