Noutăți și comunicate

Powerwolf, Emperor, Midnight, Night Demon si Hellripper vin la REF 2025

14 august 2024
Powerwolf, Emperor, Midnight, Night Demon si Hellripper vin la REF 2025
Cei de la Powerwolf vor reveni la Rockstadt Extreme Fest anul viitor cu un spectacol inedit și un album nou. Fiind una dintre cele mai populare trupe de metal, 2025 va fi un an revoluționar pentru această trupă, cu cele mai mari spectacole europene, cele mai mari spectacole în festival, cel mai mare album de până acum! Și, desigur, REF-ul nu putea fi ratat!

Emperor, Midnight, Night Demon și Hellripper sunt cele mai recente adăugări la ediția de anul viitor Rockstadt Extreme Fest!
2. Powerwolf, Emperor, Midnight, Night Demon si Hellripper vin la REF 2025De departe una dintre cele mai solicitate trupe din ultimii ani, show-ul EMPEROR de la Rockstadt este așteptat de mult. Una dintre cele mai iconice acte a scenei black metal, trupa norvegiană va concerta într-un cadru cu adevărat unic, pădurile din Transilvania. Spectacolul EMPEROR va face parte dintr-o noapte cu adevărat legendară și sperăm să avem mai multe știri despre asta foarte curând.
MIDNIGHT se vor întoarce, de data aceasta cu un set special, interpretând iconicul album Complete And Total Hell, de la cap la coadă.
NIGHT DEMON vin și ei cu un set special, care sărbătorește 10 ani de Curse Of The Damned.
Nu în ultimul rând,HELLRIPPER, una dintre cele mai promițătoare trupe din noul val, va veni la REF 2025. Gândiți-vă la o combinație de Darkthrone și Venom/Motorhead, dar pe steroizi.

Cu nume anunțate anterior precum Gojira, Obituary, Static-X, DevilDriver, Wind Rose, The kovenant (Setul Nexus Polaris) sau Fit For A King, Rockstadt Extreme Fest 2025 se anunță a fi încă o ediție istorică.

PENTRU A SĂRBĂTORI, 1000 de abonamente complete vor fi disponibile spre vânzare, la 900 lei (181 euro), doar prin intermediul site-ului oficial. Oferta este disponibilă până lunea viitoare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top