Noutăți și comunicate

Povesti rock: Tatuajele si demonii Dimmu Borgir

1 iunie 2012
Povesti rock: Tatuajele si demonii Dimmu Borgir
"Tatuajele mele imi reflecta personalitatea, demonii din mine, dar si ceea ce cant", spunea Nick Barker, unul dintre fondatorii trupei Dimmu Borgir. Si pentru Shagrath, solistul trupei, tatuajele reprezinta un mod de exprimare care il caracterizeaza. El are in prezent intreg pieptul si abdomenul tatuate, dar si unul dintre brate. Printre zecile de tatutaje facute mai ales in Marea Britanie, se afla inclusiv o pentagrama, careia celebrul rocker nu a vrut sa niciodata sa ii explice semnificatia. Unul dintre tatuaje este cel care i-a dat si numele de scena: Shagrath, un orc demon din cartea "Lord of the Rings". "Am ales acest nume cu multi ani in urma si este aiurea faptul ca Lord of the Rings a devenit atat de cunoscut intre timp. Din fericire acest personaj nu a primit atat de multa atentie in film, astfel incat totul este bine pentru mine", spune Shagrath, pe numele sau real Stian Tomt Thoresen. 

Silenoz, chitaristul trupei, si-a marcat trupul cu foc. "Tatuajul meu favorit este cu un diavol care citeste Biblia. Poti vedea expresia de pe chipul lui si ai senzatia ca o sa inceapa sa rada. Mai am un tatuaj cu Iisus Hristos tras in teapa, dar si unul cu ciuperca unei bombe atomice. Cel mai mare tatuaj este cel in care o mana intinsa ridica un copil nou- nascut. Din punctul meu de vedere asa e viata, suntem jumatate oameni, jumatate masini, iar la final ajungem in flacari. Indiferent ca e vorba de iad sau rai, totul e foc si lumina, chiar si intunericul. Pana la urma, numele Lucifer inseamna Ingerul Luminii", isi explica Silenoz filozofia de viata. Si-ar dori ca atunci cand va muri pielea sa ii fie decupata si expusa intr-un muzeu al tatuajelor. Nu se considera un Satanist, dar ii plac filmele thriller si cele de groaza clasice, precum Exorcistul. Numele lui de scena este derivat din numele latin al unui personaj din mitologia greaca, care era tutorele zeului vinului Dionisos, si despre care se spune ca avea puterea profetiei.

Si Galder, pe numele sau adevarat Tom Rune Andersen, are cateva tatuaje, dar despre care nu ii place sa vorbeasca atat de mult. "Singurul om care stie ce reprezinta pentru mine fiecare dintre aceste desene pe care intetionez sa le port toata viata, este chiar cel care mi le-a facut, un artist suedez", spune el.

Pentru toti insa, aspectul conteaza foarte mult. Si nu doar in ceea ce priveste tatuajele, ci in tot ceea ce fac. Iar acest lucru se vede cu certitudine pe scena, in spectacolele pe care le fac. "Nu doar muzica este importanta intr-un show, ci ceea ce vezi. Daca vrei doar sa asculti muzica stai acasa, in fotoliu si pui un cd. Dar noi vrem ca spectatorii sa vada si sa simta totul", explica solistul Dimmu Borgir. Asadar, toti fanii muzicii rock sunt asteptati la OST FEST sa simta aceasta atmosfera pe care Dimmu Borgir promite sa o ofere.

In afara de Dimmu Borgir, pe scenele de la OST FEST vor mai urca Motley Crue, Megadeth, Manowar, Motorhead, Europe, W.A.S.P, Trooper, OverKill, HollyHell, Lake Of Tears,  Exodus,  Addiction, Finsterforst, Infected Rain, Metrock, Mystery, Psychogod, Steelborn, Syn Ze Sase Tri, Tiarra, White Walls, Armies of Enlil, Desant, Reborn,  Claymore, Code Red, Gothic, Incipient, Khors, Shifting Sands, Thornafire, Voodoo, Warchant...

Mai multe detalii despre festivalul OST FEST puteti gasi accesand: http://www.OstFest.ro sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/OSTFESTRO.

Biletele/abonamentele/voucherele pentru OST FEST pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau din reteaua Eventim.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
350 lei Fire Circle
265 lei Tribuna - sold out
120 lei Golden Circle
90 lei Gazon
30 lei voucher camping

Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
525 lei Fire Circle
400 lei Tribuna - sold out
200 lei Golden Circle
150 lei Gazon
30 lei voucher camping

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM si sustinut de: Ciuc, Cancan, Ring, Centrul Vechi, Adevarul, Zile si Nopti, Sapte Seri, VIP, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Metalhead.ro, MaximumRock.ro, RockEvent.ro, RockStage.ro, Port.ro, Apropo.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, 9AM.ro, InfoMusic.ro, DailyCotcodac.ro, OrasulM.eu, BucharestHerald.com, Ziare.com, eComunicate.ro, Spectacular View, Caro Hotel, Cocor MediaChannel, Carpat Guard, Spard Team.

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top