Noutăți și comunicate

Posada Rock 2025 va avea loc in perioada 29-31 august 2025, Hypocrisy este prima trupa confirmata

29 - 31 august 2025
Posada Rock 2025 va avea loc in perioada 29-31 august 2025, Hypocrisy este prima trupa confirmata
Posada Rock 2025 va avea loc între 29 - 31 august 2025 pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel. Primii headlineri anunțați sunt suedezii de la HYPOCRISY, influenta formație de death metal fondată de Peter Tägtgren.

Hypocrisy este o trupă suedeză de death metal formată în octombrie 1991 în Ludvika, de catre Peter Tägtgren.
HYPOCRISY are o carieră de peste 30 de ani, cu 12 albume, sute de concerte în toată lumea și o mulțime impresionantă de fani. Influenta formație suedeză de death metal a fost fondată de Peter Tägtgren (Hypocrisy, The Abyss, PAIN, ex-Lindemann), care făcut singur primele demo-uri și, după ce a primit o ofertă de la casa de discuri Nuclear Blast, a invitat muzicieni să formeze o trupă adevărată. Ulterior, HYPOCRISY a cunoscut succesul cu albumele de studio și prestațiile live, evoluând din punct de vedere muzical și conceptual. Sound-ul puternic, cu riff-uri melodice captivante și părți vocale în registru variat, a marcat stilul distinct al trupei.

La POSADA ROCK FESTIVAL 2025, HYPOCRISY va oferi o palpitantă călătorie în lumea metalului, acoperind întreaga discografie, de la albumul de debut Penetralia până la cel mai recent produs Worship, trecând prin discuri legendare, precum The Fourth Dimension, Abducted și Virus.


Informații despre Posada Rock 2025

Nu va lipsi competiția în care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock având statutul de cel mai important festival concurs din țară.
Biletele și abonamentele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro.
Punem în vânzare doar 500 de abonamente early bird pentru Posada Rock Festival 2025, la prețul de 325 de lei (plus comisionul de ticketing).
Săptămânile viitoare vom anunța minimum încă o trupă de calibru din lineup-ul internațional, iar prețul abonamentelor va crește.
Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.


Evenimente recomandate

Top