Noutăți și comunicate

Popas Band concerteaza la Hard Rock Cafe pe 14 octombrie

14 octombrie 2017
Popas Band concerteaza la Hard Rock Cafe pe 14 octombrie
Sambata, 14 octombrie 2017, de la ora 22:30, Popas Band vă așteaptă la Hard Rock Cafe pentru o seară pe ritmuri de pop-rock. Îndrăgita trupă de cover-uri va interpreta, dintr-un playlist de excepție, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’70–’80, cât și piese mai noi sau compoziții proprii.



Popas este o trupă formată din oameni care nu mai cred în sintagma "ce vrea publicul". Fondată în 2006 de către Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foișorul de Foc), trupa are următoarea componență: Marius Popa - voce, chitară; Medéa Bălănică – voce; Amalia Uruc – voce; Florin Șerban – chitară, Gabor Pal – tobe, Nelu Niculae – bas si Gabi Pîndici - claviaturi

Deși cunoscută mai mult pentru atmosfera specială de la concertele de club, POPAS se poate mândri cu multe piese originale care nu se potrivesc mainstream-ului, primul album fiind lansat în anul 2008.

"Flickering Hostile" este un album serios, ce conține 12 cântece compuse integral, muzică și text, de Marius Popa. Acestea au stiluri destul de diferite, de la funk la rock trecând prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceeași naturalețe ca într-un concert de club.

Este o muzică sinceră, bazată foarte tare pe mesaj, melodiile fiind scrise si înregistrate intr-o perioada de circa 2 ani.

Intrarea la concertul din Hard Rock Cafe este liberă. Rezervari la 021 2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top