Noutăți și comunicate

Poienari Archangels Fest - a doua ediție

20 - 21 mai 2022
Poienari Archangels Fest - a doua ediție
A doua editie a Poienari Archangels Fest va avea loc între 20 - 21 mai 2022 în Corbeni - Arges. Lista de artiști confirmați până în acest moment este: Trooper, Cargo, Anton, Fara Vise, Sons of Evil, Masterpiece, The RO/CK, Queen și Speak Floyd.


Informații despre eveniment Poienari Archangels Fest

În acest sezon, primul festival rock/moto din România va avea loc în Argeș, la baza Transfăgărășanului.

Turăm motoarele, punem berea la rece și încingem clapele. Între 20 și 21 mai 2022, Valea Argeșului se va transforma în Valea Rockului!

Programul este unul pe placul oricărui fan rock. Concertele vor începe în ambele zile de la ora 18:00 dar nu credeți că vă veți plictisi pe zi deoarece vor fi concursuri, parada moto, zona de food&drinks și cel mai important, atmosferă bună și oameni faini.

Pe scenă vor urca trupe mari precum Trooper, Cargo, Sons of Evil dar și trupe tribut precum Masterpiece (tribut Metallica) sau The RO/CK (tribut AC/DC) și mulți alții.

Arena evenimentului pune la dispoziție facilități precum: toalete, zonă corturi, parcare moto/ parcare auto, zonele food & drinks, unități de cazare în întreaga zonă: Corbeni-Arefu-Vidraru-Curtea de Argeș etc.

Biletele sunt disponibile online exclusiv prin AmBilet.ro la următorul link: https://www.ambilet.ro/tc-events/poienari-archangels-fest-editia-a-2-a/


Evenimente recomandate

Top