Noutăți și comunicate

'Plot Twist' este primul single Heartbreak Cinema din actul II

7 octombrie 2022
'Plot Twist' este primul single Heartbreak Cinema din actul II
'Plot Twist' este primul single Heartbreak Cinema din actul II, o reinventare completă a proiectului, care aduce împreună o voce feminină, o atitudine rebelă și un sound complex.



Plot Twist’ este despre schimbare. Este un punct de reper atât pentru transformarea proiectului într-o trupă cu 2 membri, cât și pentru o schimbare de atitudine, de la visătorul docil și fără voce, la rebelul mândru și puternic, cu puterea de a se afirma printre semeni.

Piesa o prezintă în prim plan pe Maria: noua voce a proiectului Heartbreak Cinema, atât la propriu cât și la figurat. Vocea Mariei se îmbină perfect cu instrumentalul compus de Radu pentru a oferi proiectului o identitate recognoscibilă, una cu care tinerii revoltați, sfidători și cu inima frântă sigur vor rezona.

Plot Twist’ este primul single extras de pe viitorul EP eponim ‘Heartbreak Cinema’, care urmează să se lanseze în toamna asta cu 6 piese noi. Toate piesele au fost scrise și înregistrate în podul casei părintești a lui Radu din Brașov, fiind singura soluție accesibilă la un sunet calitativ și fără reverberații pentru o trupă mică la început de drum.

Trei piese de pe acest EP se vor lansa alături de câte un music video, printr-un efort colaborativ cu studenți ai Universității de Arte Teatrale și Cinematografice „I.L. Caragiale” din București.

Puteți viziona videoclipul piesei 'Plot Twist' pe YouTube. Piesa este de asemenea disponibilă pe toate platformele de streaming.

https://youtu.be/LYfwn8nC9xU

Noua eră Heartbreak Cinema este aici. Viitorul promite și mai multă muzică, mai heavy, mai loud și din ce în ce mai suprinzătoare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top