Noutăți și comunicate

PLINI confirmat la WTF Rock Festival 2024

25 septembrie 2023
PLINI confirmat la WTF Rock Festival 2024
PLINI, unul dintre cei mai buni tineri chitariști ai lumii, anunțat la WTF Rock Festival 2024. Se va afla pentru prima data în România!

PLINI, unul dintre cei mai prestigioși chitariști din lume, vine pentru prima data în România, în 2024. Acesta este primul artist confirmat la WTF - Way Too Far Rock Festival 2024 care va avea loc în perioada 23-25 August 2024 la Bistrița.

PLINI, unul dintre cei mai uimitori tineri chitaristi ai lumii, va urca pe scena WTF Rock Festival de anul viitor!
PLINI este un artist solo independent din Sydney, Australia. El compune, cântă la chitară, înregistrează, produce și gestionează brand-ul său unic de rock progresiv instrumental.

STEVE VAI a descris albumul său de debut, aclamat de critici, „HANDMADE CITIES”, drept „una dintre cele mai bune, avangardiste, melodice, profunde din punct de vedere ritmic și armonic evoluții de chitară instrumentală rock/metal pe care le-am auzit vreodată ”.

PLINI a fost numit „Cel mai bun chitarist prog din lume în acest moment” de Music Radar în 2017.

Alăturați-vă WTF Rock Festival 2024 și PLINI vă va duce într-o călătorie sonoră cum nu ați mai trăit!

PLINI este, în rimul rând, un muzician prog, iar tehnica sa impecabilă i-a permis să apară pe scena aglomerată de prog-metal într-un rol principal. Un chitarist și compozitor autodidact, influențele sale țin de cei mai prestigioși artiști din lumea chitarelor instrumentale, de la Petrucci și Steve Vai până la Guthrie Govan, Periphery și alții.

Biletele EARLY BIRD sunt încă disponibile (dar nu pentru mult timp): https://shorturl.at/bdoJP


Evenimente recomandate

Top