Noutăți și comunicate

Playlist de Logout cu Timpuri Noi in Puzzle Club

25 octombrie 2013
Playlist de Logout cu Timpuri Noi in Puzzle Club
Vineri, 25 octombrie 2013, in cadrul serilor "Playlist de Logout", trupa Timpuri NOI va sustine un concert de rock asezat intr-un club cu vocatie pentru proiecte muzicale cu greutate: Club Puzzle.

Acces pe baza de bilet de intrare: 25 lei.
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, liveinpuzzle.ro, facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari



Cu un show ce va contine si piese care i-au consacrat si piese de pe albumul nou ce va fi lansat in curand, Timpuri Noi isi asteaptă si fanii si curiosii sa ocupe randurile, scaunele, mesele si barul din Piata Victoriei, pe la 10 seara, si sa se pregateasca de cantat, de dat din cap si de urcat decibelii la maxim!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii și, in formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid! Timpuri NOI inseamna: Dan Iliescu (chitară, voce), Felix Sfura (tobe) și Sabin Penea (bass, vioară).

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor și chitarist. incepand cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuand misiunea muzicală asumată in urmă cu cateva decenii.... Pentru cei care nu știu incă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/213298162182122/

Electric Videos:

Luca
http://www.youtube.com/watch?v=Emaj6Ksz-e0

Namol
http://www.youtube.com/watch?v=2Un5B3wAiS4

Adeline
http://www.youtube.com/watch?v=brkyw5U5bgE


Evenimente recomandate

Top