Noutăți și comunicate

Pistol cu Capse – invitati la ”Alternative Hour” pe Music Channel

13 iulie 2015
Pistol cu Capse – invitati la ”Alternative Hour” pe Music Channel
Luni, 13 iulie 2015, Pistol cu Capse vin ca invitati la Alternative Hour. Hefe, gazda emisiunii de pe Music Channel, va sta de vorbă cu vestiții pistolari despre cel de-al treilea album al trupei „După zece” și cântările lor de peste vară. ”Undeva, cineva”, noul videoclip al trupei Pistol cu Capse va fi difuzat în premieră pe 13 iulie, la cea de-a patra ediție a emisiunii Alternative Hour.



Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22.00 și în reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel
http://www.1music.ro.



Trupa Pistol cu Capse și-a început povestea muzicală într-o zonă punk-rock, cu influențe ska, care s-a apropiat încet de reggae-rock. Noul album”După zece” (iunie 2015) îmbină ritmurile calde, ce amintesc de California, cu pasaje energice și nuanțe pop-punk. Este notabilă îmbogățirea sound-ului cu instrumente electronice (synth-uri, orgă hammond, rhodes piano).
http://www.facebook.com/pistolcucapse


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top