Noutăți și comunicate

Pinktober la Hard Rock Cafe - concert caritabil cu Lori si Mira

17 octombrie 2014
Pinktober la Hard Rock Cafe - concert caritabil cu Lori si Mira
Vineri, 17 octombrie 2014, sunteti invitati de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe la Pinktober - Concert caritabil cu Lori si Mira

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Pentru al șaselea an la rând, Hard Rock Cafe București, împreună cu Avon România se alătură, printr-un concert caritabil, campaniei internaționale Pinktober, ce are ca scop sensibilizarea populației cu privire la prevenirea riscului de îmbolnăvire de cancer la sân și importanța consultului medical profilactic, în acest context.

Concertul prin care Hard Rock Cafe BucureÅžTi și Avon spun anul acesta "Nu" cancerului la sân și Da eforturilor de prevenție va avea loc pe 17 octombrie, iar Lori si Maia sunt artistii care susțin și promovează muzical acest demers! Lori si Maia, devotate cauzei susținute prin campania Pinktober, te așteaptă la un concert ca o incursiune în istoria muzicii! Prețul unui bilet la concert este de 25 de lei, iar încasările obținute din vânzarea acestora vor fi donate organizației Hospice Casa Speranței.



Hard Rock Cafe București lansează și un tricou special dedicat acestui eveniment anual, ce și-a câștigat și în România statutul de tradiție a fiecărei toamne. Tot către Hospice Casa Speranței vor merge și 15% din încasările obținute din vânzarea acestui articol de colecție.
Evenimentul Pinktober este susținut de Avon Cosmetics România, companie care în ultimii 11 ani a finanțat programe destinate informării și educării femeilor, cu privire la depistarea precoce a cancerului la sân și a oferit donații de peste 2, 4 milioane de dolari în beneficiul spitalelor importante din toată țara.

Detalii despre Campania pentru Sănătatea Sânilor găsiți pe http://www.stopcancerlasan.ro.
Hospice Casa Speranței (http://www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România, care asigură gratuit servicii de ingrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită sa amelioreze calitatea vieții pacientilor și familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor amenințătoare de viață, prin prevenirea și înlăturarea suferinței, prin identificarea precoce, evaluarea ;i tratamentul durerii și al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoțională și spirituală. (după Definiția Organizației Mondiale a Sănătății, 2002). Hospice asigură gratuit, de peste 20 de ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulti cu boli incurabile și a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.



Așadar, vino pe 17 octombrie la Hard Rock Cafe, să asculți cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor, să te bucuri de o seară de neuitat, într-o atmosferă unică și să faci o diferență în existența miilor de pacienți ce suferă de boli terminale sau amenințătoare de viață, care mulțumită prezenței tale la concert vor putea avea acces la primul centru Hospice din Bucuresti, cu servicii medicale complete si gratuite.

Te așteptăm, cu drag, la Hard Rock Cafe să susținem împreună campania Pinktober și să colorăm toamna în roz - nuanța simbol pentru lupta împotriva cancerului la sân!


Evenimente recomandate

Top