Noutăți și comunicate

Pinktober cu Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor in Hard Rock Cafe

26 octombrie 2013
Pinktober cu Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor in Hard Rock Cafe
Sambata, 26 octombrie 2013, sunteti invitati de la ora 21:30 in Hard Rock Cafe la Concertul Pinktober cu Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor.Pentru al cincilea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti, impreuna cu AVON Romania, organizeaza un concert caritabil in cadrul campaniei internationale PINKTOBER, eveniment menit sa atraga atentia asupra importantei consultului medical de specialitate si a prevenirii riscului de imbolnavire de cancer la san. Concertul va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 21:30 si ii va reuni pe scena pe cativa dintre cei mai indragiti artisti ai momentului - Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor. Pretul unui bilet la concert este de 40 de lei, iar incasarile obtinute din vanzarea acestora vor fi donate organizatiei HOSPICE Casa Sperantei.HOSPICE Casa Sperantei (http://www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti. Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002).
HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.La Hard Rock Cafe, luna octombrie inseamna mai mult decat distractie! Intr-o singura seara, muzica de calitate si frenezia de pe ringul de dans pot schimba soarta miilor de pacienti care vor putea, multumita tie, sa aiba acces la primul centru HOSPICE din Bucuresti, cu servicii medicale complete si gratuite. Asa ca, pe 26 octombrie, de la ora 21:30, nu poti lipsi de la un super concert cu sustinatorii campaniei Pinktober de anul acesta - Vunk, Antonia, Cristi Nistor si Bandidos!
 

"˜'Suntem onorati sa avem sprijinul acestor mari artisti si le suntem nespus de recunoscatori. Cu fiecare bilet cumparat, sustineti ingrijirea unei persoane dragi si puteti si voi sa aduceti alinare. Alinarea durerilor nu este doar datoria medicilor si a asistentilor medicali, nu este doar un simplu act medical. Sunt atat de multe modalitati prin care putem sa aratam dragoste persoanei dragi, si cel mai important este sa le fim alaturi. Vrem sa fim alaturi de voi pe 26 octombrie la Hard Rock Café, ca sa demonstram impreuna ca dragostea si muzica pot invinge cancerul.'' a declarat Daniel Bujorean, reprezentantul organizatiei Hospice.

In plus, pentru acest eveniment international devenit traditie si in Romania, Hard Rock Cafe iti pune la dispozitie o serie limitata de esarfe, create special pentru editia de anul acesta a campaniei Pinktober.

Evenimentul este sustinut de AVON Cosmetics Romania, companie care in ultimii 11 ani a finantat programe destinate informării și educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân si a oferit donatii de peste 2, 4 milioane de dolari in beneficiul spitalelor importante din toata tara.

Detalii despre Campania pentru Sănătatea Sânilor găsiți pe http://www.stopcancerlasan.ro.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă