Noutăți și comunicate

Piesă nouă de la E.M.I.L. - 'Încrederea e un joc' și următoarele concerte ale trupei

12 ianuarie 2019
Piesă nouă de la E.M.I.L. - 'Încrederea e un joc' și următoarele concerte ale trupei
Trupa bucureșteană E.M.I.L. intră în noul an cu un single proaspăt însoțit de un videoclip - "Încrederea e un joc". Videoclipul piesei este regizat de Iustin (Radu I. Câmpeanu), DOP Crina Popescu. Piesa este produsă de Clar Visător Studio, mix și master - Vlad Bornuz.

E.M.I.L. - Încrederea e un joc (official video)
https://youtu.be/6XwYMwL-N8g

Piesa este disponibilă pentru streaming și download digital pe majoritatea rețelelor de distribuție muzicală la link-ul următor: https://smarturl.it/emil-increderea.

Pentru E.M.I.L., anul începe și cu o nouă serie de concerte! Programul complet al acestora este după cum urmează:
  • 17 ianuarie 2019, București, Expirat (str. Constantin Istrati nr. 1) (bilete în avans în rețeaua www.iabilet.ro)
  • 18 ianuarie 2019, Cluj-Napoca, /Form Space (al. Stadionului nr. 2) - cu Toulouse Lautrec (bilete în avans în rețeaua www.iabilet.ro)
(1)pies-nou-de-la-e.m.i.l._05WDUTABFZH6.jpg
Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.
Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea legendarei trupe americane NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

E.M.I.L.
  • Sorin - voce
  • Vlad - voce
  • Stoi - chitară
  • Gabi - chitară
  • Barbu - bass
  • Chester - tobe
https://www.facebook.com/EMILtrupa/
https://www.instagram.com/emil_trupa/


Evenimente recomandate

Top