Noutăți și comunicate

Piata Romana ‘90 - In Metal We R.U.S.T. in Club Fabrica

15 noiembrie 2014
Piata Romana ‘90 - In Metal We R.U.S.T. in Club Fabrica
Sambata, 15 noiembrie 2014, sunteti invitati la "Piata Romana '90", editia din acest an a evenimentului "In Metal We R.U.S.T.", de la ora 19:00 in Club Fabrica, la o calatorie cu doua decenii in urma, intr-o perioada cand Rock-ul - in cea mai pura forma a sa de manifestare - se afla la putere.Un arc peste timp intre "fenomenul Piata Romana" de la inceputurile anilor '90 si "Fabrica" - un club care iubeste rockul, o reintalnire a celor care erau clientii fideli ai tarabelor din Piata Romana, unde se vindeau cele mai noi titluri din muzica preferata, se aflau ultimele stiri din domeniu si de unde se pleca spre diverse locatii de intarit prietenii: restaurantele Vanatorul (cu celebra Gradinita), Turist, Cina sau Patria.

Veti avea ocazia sa retraiti atmosfera acelor ani, sa "respirati" aerul Pietei Romane, sa reintalniti oamenii care in acea vreme, in strada, pe scena, in presa scrisa, la radio sau la Tv, traiau Rock-ul cu adevarat si impartaseau pasiunea lor si celor care abia descopereau acest fenomen.

Invitatii speciali ai trupei R.U.S.T. la acest eveniment sunt: Petre Magdin (Intalnirea de la Miezul Noptii), Doru Ionescu (Rocker, Radio Romania Tineret), Nelu Stratone (Radio Tinerama), Marius"Kiss" Serbanoiu & Lemmy Black (Rockmania), Colectionarii de amintiri (Romanian Rock Museum). Pe scena alaturi de trupa R.U.S.T. vor urca : Costi Sandu (ex- Krypton), George Costinescu (ex- Tectonic) si, ca invitati extrem de speciali, Metrock!Bilet 15 lei, prin http://www.iabilet.ro
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/794158053976356


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă