Noutăți și comunicate

Phoenix Entertainment anunta formatiile participante la editia de calificare Rock in Parc

26 martie 2013
Phoenix Entertainment anunta formatiile participante la editia de calificare Rock in Parc
Ediția de calificare Rock în Parc și-a desemnat line-up-ul. Datorită numărului mare de formații înscrise, juriul a avut de luat o decizie foarte grea. Așadar, pentru ediția din 29 martie 2013, publicul va avea șansa de a se întalni cu:
- Din Umbră
- Stema
- Ovidiu Anton
- Red Cat Bone
- Dirty Dog
- Reborn
- Plastik Charm
- Addiction
- Neisseria
- Vespera
- Burning Table
- Axial Lead

Rock In Parc la Arenele Romane

Însă, datorită formațiilor foarte bune care au depus formularul de înscriere și și-au prezentat piesele, juriul a hotărât câteva nume ce se vor regăsi pe afișul ediției din 26 aprilie 2013:
- Just Another Lie
- George Sarluceanu
- Erase

Vă invităm vineri, 29 martie 2013, în cortul încălzit al Arenelor Romane să ascultati 12 dintre cele mai bune trupe ale momentului și să vă bucurați de 6 ore de rock și metal foarte diversificat. Mai mult decât atât, spectatorii vor avea un cuvânt greu de spus în alegerea celor patru formații câștigătoare. Voturile lor vor conta în proporție de 50% în desemnarea celor mai bune reprezentații ale serii și vor decide, practic, cine va cânta pe scenă cu legendele de la The Animals și The Troggs la Festivalul Rock în Parc din 13-14 iunie.

Intrarea este liberă.

Un eveniment prezentat de Primăria Sectorului 4 și Centrul Cultural pentru Unesco "Nicolae Balcescu" și organizat de Phoenix Entertainment și Sfinx Experience.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top