Noutăți și comunicate

Phil Campbell And The Bastard Sons si Discharge vor canta la Rockstadt Extreme Fest 2023

14 martie 2023
Phil Campbell And The Bastard Sons si Discharge vor canta la Rockstadt Extreme Fest 2023
Trupele Phil Campbell And The Bastard Sons si Discharge vor canta in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2023!

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS ne vor pregăti un set complet MOTÖRHEAD clasic, doar la Rockstadt Extreme Fest!
Format în urma dizolvării MOTÖRHEAD, după moartea lui Lemmy Kilmister în 2016, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS aveau să atragă mereu mulțimea la orice festival rock sau metal cu discernământ. Condusă de unul dintre cei mai respectați chitariști ai genului și completată de fiii săi Todd (chitară), Tyla (bas) și Dane (tobe) și de liderul puternic Neil Starr, trupa a apărut în circuitul de turnee din 2017, alimentată de o mare cantitate de bunăvoință, un pumn de cover-uri MOTÖRHEAD și o mână de melodii noi care "trosneau" de pasiune și fantezie. Obținându-și un loc ca trupă de suport în deschiderea turneului de vară de stadion GUNS N’ ROSES 2017, BASTARD SONS și-a luat avântul cu forță.
Fie promisiunea de a auzi câteva pietre prețioase Lemmy sau pur și simplu că PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS au fost prea buni pentru a fi ignorați, răspunsul la acele spectacole timpurii a fost uniform extatic și extrem de zbuciumat. Până la momentul în care BASTARD SONS și-au lansat albumul de debut, „The Age Of Absurdity”, în ianuarie 2018, această întreprindere rock ‘n’ roll a înflorit organic într-un nume destul de mare. Albumul a strâns recenzii grozave pe scară largă, adunând un trofeu pentru „Cel mai bun album de debut” la premiile Metal Hammer Germania din 2018.

2. Phil Campbell And The Bastard Sons si Discharge vor canta la Rockstadt Extreme Fest 2023DISCHARGE este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii heavy și vom avea ocazia de a-i vedea la Rockstadt Extreme Fest. Trupa este cunoscută pentru influențarea mai multor sub-genuri ale muzicii extreme, iar melodiile lor au fost acoperite de unele dintre cele mai mari nume din heavy metal și alte genuri.

Discharge a deschis calea pentru diverse stiluri de metal extrem, cum ar fi thrash metal, black metal, crust punk și grindcore. „Abordarea brutală, extremistă” a trupei și stilul de a cânta „extreme thrash noise” au condus în cele din urmă la genul thrash. Influența Discharge asupra heavy metalului este incalculabilă și superstaruri ale metalului precum Metallica, Anthrax, Machine Head, Sepultura, Soulfly, Prong și Arch Enemy au interpretat melodiile lui Discharge ca piese tribut. Discharge a avut o influență majoră asupra a cel puțin două generații de metal.

Câteva fotografii ale membrilor trupei Metallica, Anthrax și Exodus de la începutul anilor 1980 îi arată purtând tricouri Discharge. Grupuri de thrash metal precum Metallica și Slayer au fost inspirate de viteza și brutalitatea lor. Anthrax cânta deja melodii cover Discharge încă din anul 1983.

Discharge a rămas o constantă de-a lungul anilor, iar în anii 2000 trupa a fost prezentată unei noi generații de fani, în principal datorită reunirii formației clasice și noului parteneriat cu Nuclear Blast Records, responsabilă pentru lansarea albumului extrem de puternic aclamat End of Days.

Este cunoscut faptul că o mulțime de nume legendare din muzica grea nu ar exista fără moștenirea lăsată în urmă de DISCHARGE!



Păzit de Cetatea Râșnov din apropierea dealului, festivalul Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfășura între 2 și 6 august 2023, la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de consum de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte. Și mai avem câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, celebrul Castelul Bran al lui Dracula.

Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați https://www.rockstadtextremefest.com/

Vă așteptăm cu drag în august, pe ținuturile uimitoare ale Transilvaniei.


Evenimente recomandate

Top