Noutăți și comunicate

PhenomenOn anunta urmatoarele concerte

15 aprilie 2015
PhenomenOn anunta urmatoarele concerte
In aceasta primavara, membrii trupei Phenomenon pregatesc urmatoarele concerte, primul urmand sa aiba loc in data de 18 aprilie, in cadrul "Open Season Party", organizat de catre Chopper Academy MC Romania, in Grill Pub Bucuresti. De-a lungul anilor s-a creat deja o traditie ca trupa PhenomenOn sa participe la petrecerile organizate de catre prietenii de la Chopper Academy MC Romania. In playlistul concertului va fi inclusa piesa "Motorama", un cantec inspirat de motoare, libertate, prietenie, haiducie, compus de catre trupa PhenomenOn special pentru motociclisti, dar si piese noi care se vor regasi pe viitorul album al trupei.

Urmatorul concert va avea loc in data de 25 aprilie la Arenele Romane din Bucuresti, in deschiderea concertului aniversar "Trooper20" alaturi de Chrom Dioxid. Se anunta un eveniment amplu, in afara de trupele invitate sa cante in deschidere, pe scena fiind prezenti si muzicieni care au facut istorie in muzica rock romaneasca, Paul Ciuci si Aurel Vasilescu ( Compact), Nicu Covaci ( Phoenix) si Cristian Hrubaru (RockFM).
https://www.facebook.com/events/392079020964154 

Intre timp membrii trupei pregatesc noul album ce va fi lansat cat de curand.

In luna februarie a acestui an, trupa a lansat si primul single in limba romana dupa multi ani, o piesa inspirata de schimbarile prin care trece societatea noastra, piesa ce poate fi auzita pe radiourile din Romania, dar se gaseste si pe canalul de Youtube al trupei:
https://www.youtube.com/watch?v=_StnmIhAgTI 

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania al trupei Linkin Park.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

PhenomenOn - http://www.phenomenon.ro  
http://www.facebook.com/phenomenonband 

Componenta:

Andu Vasii - vocal
Flavius Hosu - tobe
Petre Osman - bass
Andrei Balasa - chitaraEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă