Noutăți și comunicate

PhenomenOn anunta noul tobosar

20 octombrie 2014
PhenomenOn anunta noul tobosar
Dupa ce au implinit 7 ani de activitate, trupa PhenomenOn trece prin noi schimbari de membri.

Noul tobosar PhenomenOn este Flavius Hosu, numit si tobosarul "fenomen" datorita activitatii lui bogate si timpurii. Inca de la varsta de 1 an si pana in prezent a fost un veritabil autodidact. De la varsta 4 ani si-a inceput activitatea artistica, timp in care a avut numeroase spectacole si numeroase aparitii tv atat in tara cat si in strainatate. A obtinut foarte multe premii, printre care si trofeul obtinut la Chisinau in 2008, unde a fost declarat "copilul anului". In 2013 a castigat o editie a concursului «Next Star», ajungand in finala acestuia.

Spectacole in Moscova la festivalul Vladimir Spivakov, apoi in Ruse, Burgas, Plevna (Bulgaria), Salon de Provence (Franta), Frankfurt (Germania), Chisinau (R.Moldova).

In tara a fost invitat la peste 100 de spectacole, printre care unele foarte importante, cum ar fi:
-festivalul de blues (Sighisoara), festivalul de jazz (Garana), festivalul de rock Artmania (Sibiu), festivalul Imagine Romania (Sibiu), festivalul Calatis.

Are un proiect numit «Drums symphony» in care la baza este muzica simfonica adaptata la stilul rock, proiect cu care a fost prezent ca invitat special la festivaluri si in diferite spectacole si emisiuni tv.
In decursul anilor a cantat alaturi de mari muzicieni, printre care si AG Weinberger.

A activat si activeaza in mai multe trupe, dintre care cea mai importanta este trupa Phoenix, unde este tobosar de cateva luni.

Poate interpreta orice stil muzical de la blues si jazz, insa cel mai mult se regaseste in stilul rock.

Colaborarea cu trupa PhenomenOn a aparut datorita faptului ca toti membrii iubesc acelasi gen si considera ca impreuna pot sa se exprime muzical pe aceeasi scena.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7
intr-un clasament de 42 de trupe. In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania al trupei Linkin Park.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.


Evenimente recomandate

Top