Noutăți și comunicate

Phantasmagore: lansare de vinil

25 februarie 2023
Phantasmagore: lansare de vinil
Phantasmagore: lansare de vinil
Dawnbreed Records a anuntat lansarea pe vinil a albumului "Insurrection or Submission" de la trupa chileana de death metal PHANTASMAGORE.

Lansat in colaborare cu Life After Death si Headsplit, MLPul - care contine si piesa bonus "Lament Configuration" (MYTHIC cover) - a iesit pe piata pe 24 februarie 2023 intr-un tiraj de 300 copii "bloody red" si 200 negre.

Crunt, visceral, torturi de nepovestit, acestea sunt doar cateva amanunte despre pilonii care au făcut întotdeauna din death metal o fiară incontestabilă încă de la începuturile sale și, doar pe măsură ce pătrundeți mai adânc în underground, găsiți trupe care aderă la aceste idealuri ca și cum ar fi trăit după ele. Sub pământ, printre cadavrele pline de viermi ale păgânilor morți de mult, se află entitatea PHANTASMAGORE a cărei ambarcațiune îngrozitoare a făcut ca materialul să iasă la suprafață cu groază supremă, alături de o foame de carne care pur și simplu nu poate fi saturată.

Un sunet care poate fi asemănat doar cu un topor plictisitor, zimțat, albumul nu este destinat să bucure, ci, mai degrabă, sa nenoroceasca. Fie că este vorba de suferință crudă sau testarea limitelor spiritului uman, procesul de extracție al PHANTASMAGORE este pe cât de precis, pe atât de terifiant.

Repere: Abhorrence, Incantation, Cerebral Rot, Fetid

Piese:

1. Overwhelming Recognition
2. Drips Echoes Through the Chasm
3. Deadly
4. Insurrection or Submission
5. Post Mortem Mutilation
6. Lament Configuration (Mythic cover)

https://phantasmagore.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Phantasmagore-105088241004990/
https://www.instagram.com/phantasmagoreisdead/
https://www.dawnbreed.com/
https://lifeafterdeath616.com
https://headsplitrecords.storenvy.com//


Evenimente recomandate

Top