Noutăți și comunicate

Petrecerile din cadrul Festivalului Super la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark si Carturesti

12 - 14 iunie 2015
Petrecerile din cadrul Festivalului Super la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark si Carturesti
Intre 12-14 iunie 2015 are loc a 3-a editi a festivalului Super - festivalul de filme făcute de adolescenți. Evenimentele editiei au loc la Cinema Studio, Plantelor 47, Question Mark și Cărturești.

RVSP Question Mark : https://www.facebook.com/events/352088714976609/Vineri, 12 iunie, ora 22: ORGANIC PARTY; petrecere de deschidere Super.

Concerte: HAIDUCII, COMPLOT ȘI KRYPTONITE SPARKS.

KRYPTONITE SPARKS: Un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de hard rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangardă.
Pot conține urme de pop!

HAIDUCII: Formația vocal-instrumentală ”Haiducii” a început în sala 108 a Colegiului Național Sfântul Sava, denumită ”THE G SPOT”, continuând să apară frecvent la evenimente ca ”The In-Between Collection” și lansarea de revistă (plic). Haiducilor le place să creadă că, prin cântecele lor, împart spiritul balkanic.

COMPLOT: Se numesc "complot", și nu "compot" și le place să spună că experimentează rock-psihedelic, deși, de cele mai multe ori, nu știu exact ce cântă.Duminică, 14 iunie, ora 22: ELECTRONIC PARTY; petrecere de închidere Super.

Muzică mixată de Dj-ii invitati:
Mihai Bălăcescu b2b Alin Neguțoiu
Horia
Alexander b2b Teodor
Nicola b2b Lolek
Patrocle Petronom

- Petrecerile au loc în cadrul festivalului de filme făcute de adoescenți "Super!" ( PROGRAM COMPLET AICI: http://superfestival.ro/ro/festival-program.html).
- "Super!" este organizat cu sprijinul Asociației Vira și finanțat de Centrul Național al Cinematografiei.Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp


Evenimente recomandate

Top