Noutăți și comunicate

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'Roses

23 septembrie 2010
Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'Roses
Ieri, in prezenta a peste 20.000 de spectatori a avut loc primul concert Guns N'Roses din Romania. In ciuda diverselor zvonuri care au circulat in ultimele luni, Axl Rose si trupa lui au urcat aseara pe scena de la Romexpo.

Desemnati sa incalzeasca publicul, canadienii de la Danko Jones isi incep recitalul la 20.30. Desi aflati si ei la primul contact cu publicul roman, reusesc sa-i antreneze pe cei prezenti in fata scenei.

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'RosesPutin dupa 22:15 se fac auzite primele acorduri ale intro-ului de concert al Guns N'Roses si cateva minute mai tarziu Axl Rose si colegii sai se afla pe scena. Show-ul incepe cu piesa care da numele ultimului album dar si al turneului Guns N Roses, "Chinese Democracy".

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'RosesTrupa isi prezinta noul album, dar nu uita nici hit-urile care au facut celebru numele de Guns N Roses Welcome To The Jungle, Live And Let Die, Sweet Child O Mine sau November Rain. Axl pare sa dedice Knocking On Heaven's Door Bucurestiului si Romaniei, infasurandu-si steagul tarii noastre in jurul gatului.

Setlistul de concert cuprinde si cover-uri: Another Brick In The Wall (Pink Floyd) si Whole Lotta Rosie (AC/DC).

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'RosesGuns N Roses paraseste scena dupa aproximativ doua ore si un sfert si se reintoarce cu un bis surpriza Don't Cry. Concertul se incheie definitiv dupa 2 ore si jumatate de rock si efecte speciale cu Paradise City.

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'Roses


Concertul Guns N Roses de la Bucuresti a fost sustinut de Ciuc, berea oficiala a concertului, a fost amplificat de Kiss Fm si Prima Tv, a avut ca partener Vodafone Romania si a fost organizat de D&D East Entertainment, companie a adus pentru prima oara in Romania artisti ca AC/DC, Eric Clapton si Steve Winwood sau Rammstein.

Peste 20000 spectatori la concertul Guns N'RosesCredite foto: Petru Groza


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă