Noutăți și comunicate

Peste 10.000 de bilete vandute deja pentru concertul Bon Jovi

16 februarie 2011
Va reamintim ca, cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la Bon Jovi va avea loc in data de 10 iulie 2011, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul fiind permis incepand cu ora 15.00.


Concertul Bon Jovi ce va avea loc in data de 10 iulie 2011in Piata Constitutiei din Bucuresti inregistreaza vanzari spectaculoase. La nici doua saptamani de la punerea in vanzare a biletelor, categoria de tichete la pret promotional este epuizata, numarul total de bilete vandute depasind 10.000, anunta Eventim, distribuitorul exclusiv al biletelor pentru concertul Bon Jovi.


"Ne bucuram ca asteptarile noastre au fost confirmate, chiar daca pentru Eventim asta a insemnat program prelungit in weekend si o perioada extrem de incarcata", a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.


Mai mult, din cele peste 10.000 de bilete vandute, 1500 sunt in Bulgaria, semn ca fanii din tara vecina asteptau cel putin cu aceeasi nerabdare punerea in vanzare a biletelor. Pe langa Bulgaria, s-au mai vandut bilete si in Serbia, Ungaria si Austria.

Cele 2000 de bilete la pret promotional s-au epuizat, iar in acest moment au fost puse deja in vanzare bilete la pret normal pentru sectiunea de peluza.

Urmatoarea categorie de bilete care se va epuiza este Golden Circle, in fata scenei, in care mai sunt sub 2000 de bilete disponibile. Eventim apreciaza ca si aceasta categorie de bilete va fi SOLD OUT in doua-trei saptamani.

Biletele la concertul Bon Jovi pot fi achizitionate la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti din toata tara. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.


In acest moment se mai pot achizitiona urmatoarele categorii de bilete, exclusiv in reteaua Eventim:

VIP - 479,3 lei
Tribuna - 372,8 lei
Golden Circle - 298,2 lei
Normal Circle - 186,4 lei
Peluza Parlament - 159,8 lei

De asemenea, ca o noutate absoluta, in reteaua Eventim puteti achizitiona si vouchere de transport DUS-INTORS din principalele orase ale Romaniei, transport special organizat pentru concertul Bon Jovi! Orasele incluse in oferta sunt: Timisoara, Cluj, Iasi, Bacau, Tg. Mures, Sibiu, Constanta si Brasov.

Pentru toate detaliile privind aceasta oferta, va rugam accesati urmatorul link:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/bon-jovi...html


Sursa : Gala Mgmt&PR, http://www.galapr.ro/

Eveniment:
Powered by Vodafone
Berea oficiala: Ciuc Premium
Parteneri: Rock Fm si Prima TV

Produced by East European Entertainment si D&D East Entertainment.

D&D East Entertainment
http://www.dd-east.ro/


Evenimente recomandate

Top