Noutăți și comunicate

Pentru prima data in Romania - ABBA Tribute Band REVIVAL la Hard Rock Cafe

18 februarie 2016
Pentru prima data in Romania - ABBA Tribute Band REVIVAL la Hard Rock Cafe
Votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, ABBA Tribute Band REVIVAL concerteaza pentru prima data in Romania, la Hard Rock Cafe, in data 1 aprilie 2016, de la orele 22:30.Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunator atat in Marea Bitanie cat si in restul lumii, uimind publicul european dar si pe cel din Orientul Mijlociu.

John (Benny) este nerabdator sa ajunga in Romania pentru prima intalnire cu publicul roman, intr-o locatie care a devenit gazda celor mai reusite concerte de club din Bucuresti. Vorbind despre ABBA Tribute Band Revival, John declara: „Este foarte greu sa redai magia muzicii ABBA. Este mai mult decat interpretarea unei melodii. Trebuie sa te identifici cu acea melodie, sa o simti crescand in tine. Numai atunci o poti canta cu adevarat. Am invatat fiecare nuanta, fiecare respiratie, fiecare accent din fiecare piesa ABBA. Am studiat si am adoptat vestimentatia Abba pentru a oferi spectatorilor nostri o reprezentare cat mai fidela a experientei muzicale ABBA.”

REVIVAL™ isi poarta publicul intr-o calatorie muzicala in acele zile ale genului pop in care ABBA facea legea pe ringul de dans! Membrii formatiei promit ca toata lumea, chiar si cel mai mare spargator de petreceri, va dansa cat ai clipi din ochi.

Publicul roman va avea ocazia sa asculte pentru prima oara live piesele care au facut din ABBA cea mai buna formatie pop din lume in anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” si multe altele.

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
VIP : loc in fata scenei si poza cu formatia - 150 lei

Categoria 1 : loc in fata scenei- 90 lei
Categoria 2 : loc la masa - 70 lei

Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, iabilet.ro, http://www.eventim.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si la Hard Rock Café.

Pentru mai multe informatii intrati pe: http://www.kompasevents.ro si http://www.facebook.com/kompasevents

Parteneri media: Magic FM

Link prezentare trupa: https://www.youtube.com/watch?v=fZtX1dxrHZE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top