Noutăți și comunicate

Pentru mine, The Big Four este cel mai tare show de metal - Scott Ian, Anthrax

18 iunie 2010
Pentru mine, The Big Four este cel mai tare show de metal - Scott Ian, Anthrax
Scott Ian, chitaristul trupei Anthrax, vorbeste intr-un interviu acordat organizatorilor Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival despre ce inseamna pentru el participarea intr-un astfel de show.

"Este visul oricarui fan de metal. Cand ma gandesc la asta, nu numai din pozitia uneia dintre trupele care canta in show, ceea ce este oricum extraordinar, dar si din punctul de vedere al unui fan Slayer, Megadeth sau Metallica, cred ca e cel mai tare show. Baietii din trupe au tot vorbit despre posibilitatea unui astfel de concert in ultimii 20 de ani. Cand am facut Clash of the Titans in State in 1991 cu Anthrax, Slayer si Megadeth am zis 'Doamne, de i-am fi avut si pe Metallica cu noi, ar fi putut fi cel mai tare turneu din toate timpurile.' Si iata-ne in 2010 in ceea ce pentru mine este cel mai tare show de metal. Este cu adevarat de necrezut pentru cineva care vina sa vada chestia asta si fanii ar trebui sa stie ca si trupele sunt la fel de entuziasmate ca si ei.", a declarat artistul.

Prima pagina din istoria "The Big Four" a fost scrisa ieri in Polonia, urmand sa continue in fata fanilor din Elvetia, Cehia, Bulgaria, Romania, Turcia si Grecia.

"Cred ca si celelalte trupe simt la fel si sunt extrem de recunoscatoare fata de publicul care va veni sa ne vada. Ceea ce vreau sa spun este ca multe genuri muzicale apar si dispar. Am vazut multe trecandu-se astfel in ultimii 27 de ani. Dar ceea ce facem noi, continuam sa facem pentru fani si inseamna foarte mult ca muzica pe care o facem reprezinta enorm pentru atat de multi oameni din intreaga lume.", adauga Scott Ian.

Pe langa The Big Four, cele mai recente confirmari ale trupelor care vor concerta in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival includ Accept, Paradise Lost si Orphaned Land, care vor urca pe scena vineri, 25 iunie 2010 si Anathema, care se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe de succes ale momentului, cat si multi dintre "greii" rockului mondial.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625, 40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- biletele pentru ziua de 25 iunie 2010 (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233, 20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).

- pentru 26 iunie 2010 (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196, 10 ron (Normal Circle).

- biletele pentru 27 iunie 2010 (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307, 4 ron (Golden Circle) respectiv 196, 10 ron (Normal Circle).

Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 27 iunie 2010, la Romexpo din Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Editia din acest an marcheaza si un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al "the big four of thrash metal": Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.

Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Pentru toate detaliile si fotografii va rugam accesati
www.tuborg.pressroom.ro sau www.sonispherefestivals.com

Persoane de contact pentru informatii suplimentare:

- Alina Bratu - Corporate Affairs Manager URBB - tel. 0722.22.11.64, e-mail: alina_bratu[at]tuborg[dot]ro
- Alina Oprea - PR Consultant Rogalski Grigoriu - tel. 0755.12.12.04, e-mail: alina.oprea[at]r-g[dot]ro
- Sonia Lodi - PR Manager D&D East Entertainment - e-mail: sonia[at]dd-east[dot]com
- Anca Lupes - Managing Partner Star Management - e-mail: anca.lupes[at]starmanagement[dot]ro

Sursa : STAR MANAGEMENT, www.starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă