Noutăți și comunicate

Pendulum, Hatebreed, Testament, Eluveitie, Lacuna Coil si inca 5 trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2024

20 decembrie 2023
Pendulum, Hatebreed, Testament, Eluveitie, Lacuna Coil si inca 5 trupe confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2024
Pendulum, Hatebreed, Testament, Eluveitie, Lacuna Coil, The Exploited, Terror, 1000 Mods, Cynic si Left To Die sunt cele mai noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2024 !

Biletele se pot cumpara online, de pe site-ul oficial REF.

Pendulum este cel mai recent headliner anunțat, o trupă de drum and bass de origine australiano-britanică înființată în 2002, cu origini în Perth, Australia. Grupul îmbină elemente de hard rock și muzică electronică, evidențiind influențe de Drum and Bass.

Hatebreed este o formație de metalcore originară din Connecticut, activă încă din 1994. Trupa îmbină stilurile crossover thrash cu hardcore punk, cunoscută sub denumirea de metalcore, făcând parte din scena hardcore de la începuturi.

Testament este inclusă în "the big six," fiind una dintre cele mai populare și influente trupe din scena thrash-metal.

Eluveitie reprezintă o trupă de folk metal din Elveția, din Winterthur, Zürich, fondată de Chrigel Glanzmann în 2002. Aceasta utilizează instrumente tradiționale alături de chitare și growl-uri, iar versurile sunt adesea în limba galică, o limbă pe cale de dispariție.

Originară din Milano, Italia, Lacuna Coil a devenit una dintre cele mai prolifice trupe metal din Europa. Albumul "Black Anima", lansat în 2019, a urmat "Delirium" și a confirmat notorietatea muzicală acumulată în cei peste două decenii de carieră.

The Exploited este o trupă scoțiană de punk rock din Edinburgh, formată în 1978 de Stevie Ross și Terry Buchan. Aceasta a influențat o nouă generație de trupe anarho-punk cu orientare politică și a inspirat generații de punkeri, de la Discharge, Agnostic Front și Anti-Flag, până la trupele punk contemporane și icoanele speed metal Anthrax și Slayer.

Terror este o trupă americană de hardcore punk din Los Angeles, formată în 2002. Dezgustați de prezentarea anterioară a genului hardcore, au încercat să recupereze esența muzicii, interpretând-o în forma sa cea mai crudă, sinceră și indignată.

1000mods este o trupă de stoner metal din Chiliomodi, Grecia, înființată în 2006. Trupa nu este străină publicului din România, iar spectacolul lor promite să fie memorabil.

Cynic este o trupă americană de metal progresiv fondată în Miami, Florida, în 1987, și reformată ulterior în Los Angeles, California, în 2007, unde singurul membru supraviețuitor, Paul Masvidal, a rămas până în prezent. Cynic îmbină elemente de rock progresiv, alternativ și metal.

LEFT TO DIE este o altă trupă care aduce un omagiu lui Chuck Schuldiner din trupa DEATH. Similar cu trupa tribut Death to All, LEFT TO DIE include foști membri, precum basistul Terry Butler (Obituary, fost membru al Massacre, etc.) și Rick Rozz (fost membru al Massacre, etc.), care colaborează cu fondatorii Gruesome: vocalistul și chitaristul Matt Harvey (Exhumed, fost membru al Repulsion, fost membru al Death DTA - live) și bateristul Gus Ríos (fost membru al Malevolent Creation, etc.).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top