Noutăți și comunicate

Pe 1 iunie reduceri de pret pentru concertul Billy Idol

30 mai 2014
Pe 1 iunie reduceri de pret pentru concertul Billy Idol
In 1 si 2 iunie, marcam inceputul verii cu o reducere la biletele din zona GOLDEN RING la concertul lui Billy Idol ce va avea loc in data de 30 iunie pe Cluj Arena. Astfel, doritorii vor putea achizitiona bilete la Golden Ring la pret de Gazon: 95 lei!

Promotia este valabila DOAR in 1 si 2 iunie.

Cu siguranta, excentricul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. La fel de ardent ca intotdeauna, Idol o porneste la drum in vara lui 2014, dând fanilor din mai multe generatii oportunitatea de a cânta alaturi de el intr-un show ce va trece prin toate hiturile sale. Il va avea alaturi de el pe maestrul de necontestat al chitarii, Steve Stevens, el insusi o legenda vie.
In octombrie 2014, Billy Idol isi va lansa autobiografia "Dancing with myself", precum si primul sau album de studio din 2005. Autobiografia lui Billy Idol are acum si o data de lansare oficial stabilita - 7 octombrie 2014. In cuvântul inainte, starul spune: "Am venit la New York in primavara lui 1981, cu chitara mea Country Gentleman intr-o mâna, o valiza in alta, cu jacheta mea roz in stilul lui Elvis din anii `50 in portbagaj, si cu restul lucrurilor in spate. Cu siguranta acest oras, cu zgârie-norii sai pâna la stratul de ozon, atingând inaltimi pâna atunci necunoscute, ar fi putut saluta inca un strain intr-o tara straina, inca un explorator actionând fara teama, fata in fata cu viitorul sau extrem de nesigur. Cerurile au luminat venirea mea in America in acea prima noapte cu stele cazatoare si cu un efect de halo ciudat, care ar fi putut fi omul din Luna râzand de indrazneala mea. Aprope 33 de ani mai târziu, am venit la tine din nou, cu o poveste de spus. M-ai stiut ca Billy Idol, rebelul care aduce iadul pe pâmânt, care si-a trait viata din plin, uneori mai mult decât viata i-a permis. Dar eu sunt, de asemenea, William Albert Michael Broad, un copil al clasei muncitoare din suburbiile Londrei: un visator cu nasul intotdeauna intr-o carte, blestemat cu sentimente prea multe, vise prea mari si tristeti prea adânci. Viata mi-a dat o cheie de aur atunci când m-am indragostit de rock'n'roll (o datorez muzicii din sângele irlandez al mamei mele) si o lume cu totul noua s-a deschis pentru mine. Cu aceasta lume a venit fiecare ocazie si fiecare ispita de sub soare, si totodata, exces non-stop. Sunt iremediabil impartit intre intuneric si bine, sunt rebel si sfânt, maniac sexual si calugar, poet si preot, demagog si populist. Pe hârtie, pun totul jos, fiecare bucatica de inima."

Biletele se pot achizitiona online de pe http://www.eventim.ro, din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), stand vânzare Iulius Mall si Polus Center.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top