Noutăți și comunicate

PAULA Seling & Band la Hard Rock Cafe

16 octombrie 2015
PAULA Seling & Band la Hard Rock Cafe
Vineri, 16 octombrie 2015, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 22:30 la un show cu Paula Seling și trupa sa, la Hard Rock Cafe. Te așteptăm să asculți cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: „Ploaie în luna lui Marte”, “Ce bine că ești”, “Trurli”, “Timpul”, “Promit”, “Râd cand imi vine să plâng, ” dar și mult mai recentele “Playing With Fire” și “Miracle”.Prezență de un rafinament vocal exceptional, dar și de o gingășie și expresivitate aparte, Paula Seling crează alături de trupa sa de acompaniament o atmosferă deosebită la fiecare spectacol. În decursul timpului, solista a lansat șaisprezece albume, a cântat alături de artiști internaționali precum Al Bano, Beyonce, Joan Baez, Michael Bolton sau Chick Corea și a derulat colaborări de succes cu Direcția 5, Narcisa Suciu, Nicu Alifantis, Puya și mulți alții.

(2) PAULA_Seling__Band_la_Hard_Ro_1W7yff91KJ.jpg

Biletele la concertul Paulei Seling se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă