Noutăți și comunicate

Paul Gilbert in concert

17 octombrie 2008
Chitara la superlativ: Paul Gilbert in concert la Becker Brau Live Music Club Becker Brau Live Music Club va invita in data de 17 octombrie la un concert extraordinar sustinut de faimosul chitarist Paul Gilbert (ex Racer X si Mr. Big), aflat in premiera absoluta in Romania.

Muzica lui Paul Gilbert este un fusion in care se regasesc stiluri variate, de la pop, rock, metal, blues, jazz, funk, pana la influente din muzica clasica. Artistul are un stil unic si o executie impecabila, fiind considerat de catre Guitar World Magazine si Guitar One Magazine drept unul dintre cei mai rapizi si tehnici chitaristi din lume. Construit din pasiune pentru chitari, Becker Brau Live Music Club este cea mai potrivita locatie pentru a gazdui concertul unui chitarist de talia lui Gilbert.

Concertul extraordinar Paul Gilbert va incepe la ora 20.00, iar biletele vor fi puse in vanzare in cel mai scurt timp prin reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro. Pretul unui bilet va fi de 70 lei.

In deschiderea evenimentului vor urca pe scena trupa romaneasca pop-rock Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker. Becker Brau Live Music BECKER BRAU LIVE MUSIC, situat in Strada Turturelelor nr 11, sector 3, Bucuresti este o locatie de tip Premium, cu evenimente live, sloganul clubului fiind "KEEP THE MUSIC ALIVE".

Clubul este echipat cu un sistem special de sonorizare, ce permite o dispersie non-unidirectionala a sunetului in cladiri inalte. Aceasta tehnologie de ultima generatie va permite sa aveti o buna auditie, indiferent de locul pe care il ocupati in sala. Mai mult, mixerul digital Yamaha, cu 48 de canale, este o piesa unicat pentru un club din Romania, iar sistemul de lumini este si el de ultima generatie. Designul clubului este dedicat pasiunii pentru chitari. Astfel, la intrare, pe acoperisul clubului troneaza macheta unei chitari Fender Stratocaster de 15 metri inaltime, iluminata cu tuburi de neon. In interior, pe tavanul clubului va intampina o colectie de machete de chitari Gibson si Fender, fiecare de 6 metri lungime, iar in vitrine speciale sunt expuse chitari de colectie. Nu in ultimul rand, publicul va putea urmari concertul si pe un ecran de proiectie de 3x4m, ce ofera o imagine de ocalitate impresionanta (ca la cinemat! ograf).

Concertul Paul Gilbert este realizat cu sprijinul ARTMANIA si First Contact Agency. Mai multe detalii pe www.paulgilbert.artmania.ro si www.paulgilbert.com


Evenimente recomandate

Top