Noutăți și comunicate

Paul Gilbert concerteaza la Hard Rock Cafe

31 martie 2013
Paul Gilbert concerteaza la Hard Rock Cafe
Duminica, 31 martie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert Paul Gilbert in Hard Rock Cafe.

Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua Eventim, online pe http://www.eventim.ro si la Hard Rock Cafe, la pretul de 140 lei (loc la masa) si 80 lei (loc in picioare).

Paul Gilbert este recunoscut drept un virtuoz al chitarii, prin prisma versatilitatii si complexitatii sale muzicale. Apreciat pentru tehnica sa desavarsita, Gilbert si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 5 ani, cand parintii lui i-au daruit o chitara si un amplificator de jucarie. La 15 ani, canta deja intr-o formatie, iar mai tarziu s-a facut cunoscut publicului prin intermediul trupei Racer X. In 1988, pune bazele celebrei formatii Mr. Big, alaturi de Billy Sheehan, Pat Torpey si Eric Martin, impreuna cu care a cucerit intreaga lume. Piese precum "To Be With You", "Just Take My Heart" sau "Take Cover" raman piese de referinta in istoria rock-ului.

Activitatea sa muzicala a numarat colaborari cu artisti precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar si o fructuoasa cariera solo, ce cuprinde 12 albume de studio.

In 2013, Paul Gilbert isi promoveaza ultimul sau album, "Vibrato", lansat in 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus in topul celor mai bune albume aparute anul trecut. La realizarea materialului si-au adus contributia nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux si Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues si prog rock in care Gilbert isi etaleaza si calitatile vocale, pe langa cele instrumentale. Materialul iese din tiparul obisnuit al albumelor scoase de chitaristii de top din lume si reprezinta o adevarata revelatie datorita stilului sau indraznet si original, ceea ce il atesta inca o data pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni din lume.

Dupa achizitionarea biletului, va rugam sa sunati la 0212066261 pentru a rezerva locuri la masa.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top