Noutăți și comunicate

Pasărea Rock lansează melodia de Crăciun 'Cometa Stea'

19 decembrie 2018
Pasărea Rock lansează melodia de Crăciun 'Cometa Stea'

În prag de sărbătoare trupa Pasărea Rock continuă să își încânte admiratorii cu interpretările sale remarcabile și lansează o nouă melodie menită să readucă în suflet bucuria simplă, dar înălțătoare, a Crăciunului petrecut alături de cei dragi.

Intitulată "COMETA STEA", scrisă de binecunoscutul Florin Dumitrescu, pe muzica lui Josef Kappl, noua melodie a trupei Pasărea Rock pune în evidență apartenența noastră creștină și invită la dezvoltarea puterii de a iubi și de a dărui.

Inițial, titlul acestei melodii a fost "Trei crai de la răsărit", personaje reprezentate de Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, care după lungi rătăciri s-au regăsit și au pornit pe același drum către inimile iubitorilor de muzică de calitate. Odată cu această nouă melodie, trupei i se alătură Narcis Tran-Korsar, un nou colaborator, tânăr și deosebit de talentat, care va susține performanțele artistice la chitara cu 12 corzi, dar și backing vocal.

Noua compoziție muzicală "COMETA STEA" realizată sub egida casei de producție Revolver, va răsuna în toate concertele trupei din întreaga țară și va putea fi ascultată atât la posturile de radio, pe canalul de Youtube - https://youtu.be/dfnn7e_qZoQ cât și pe pagina de Facebook a formației www.facebook.com/BaniciuKapplLipan.

VERSURI - "COMETA STEA"
Muzica: Josef Kappl, Textul: Florin Dumitrescu

Strofa 1 :
Trei crai de la Răsărit
- de la Răsărit
fără să se fi vorbit
- nici nu s-au vorbit
au pornit spre asfințit
- de la Răsărit
unde minunea s-a ivit

Bridge:
Sus, în ceruri...
steaua strălucea
Sus, departe...
și-i îndruma

Refren 1:
Cometa stea
nu vrea să stea
aleargă-ntruna
noi după ea
Crăiasa stea
de crezi în ea
minunea lumii îți va arăta

Strofa 2:
Trei crai de la Răsărit
- de la Răsărit
mult au mai călătorit
- ce-au călătorit
pînă cînd s-au întîlnit
- steaua i-a-ntîlnit
unde minunea s-a ivit

Partea C:
Dar din darul crailor noi obișnuim
de Crăciun să dăruim...
Semnul care-aduce-n inimi dragostea
e cometa-stea...

Refren 3:
Cometa stea...
de crezi în ea
minunea lumii îți va arăta


Despre PASĂREA ROCK

După succesul primului albumul, intitulat "Legenda", Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicu Patoi și Sorin Voinea lucrează la definitivarea celui de-al doilea material discografic ce urmează a fi lansat anul viitor cu prilejul împlinirii celor 5 ani de la debutul proiectului Pasărea Rock.

Proiectul Pasărea Rock pornit în 2014 de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, avea să-și dorescă să continue, ceea ce au început împreună cu formația care i-a consacrat, Phoenix. Iată că numai după patru ani și jumătate de la înființare, Pasărea Rock este într-o formă de zile mari, asta și datorită artiștilor extraordinari care întregesc formula, Sorin Voinea și Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artiștii au muncit, au compus, au reochestrat și au lansat pe piață primul album, intitulat LEGENDA, care "sună extraordinar", după cum spun însuși artiștii. De la înființare, Pasărea Rock a mai lansat două EP-uri, Calusandra si Hora fara de hotar. Pasărea a lansat pe piata cel putin doua melodii de succes "Calusandra" și "Praznic năprasnic", iar turneele susținute de formație au confirmat, la nivel național, succesul proiectului.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top