Noutăți și comunicate

Paraziții și Zob anunțați în lineup-ului festivalului ASTRA Rock

24 iulie 2024
Paraziții și Zob anunțați în lineup-ului festivalului ASTRA Rock
Trupele Paraziții și Zob se alătură trupelor deja anunțate pentru ASTRA Rock 2024 - H-Blockx, Enslaved, S.A.R.S., The Toy Dolls. R.O.A., Bucovina, Wildchild, Onenightstand și JBLK. În perioada imediat următoare line-up-ul va fi completat cu alte câteva trupe românești.


Despre Paraziții

Înființată în martie 1994, Paraziții este considerată cea mai bună trupă românească de hip-hop, cu albume de bază pentru scena autohtonă de profil, precum Poezii pentru pereți, Categoria grea sau Lovitura de pedeapsă. Trupa formată din Cheloo, Ombladon și Freakadadisk este cunoscută pentru atitudinea anticenzură. Piesele Paraziții au fost prezente pe coloanele sonore ale filmelor Nordrand (Austria), Visul lui Liviu, Milionari de weekend, Marfa și banii. La 30 de ani de la înființare, Paraziții continuă să sfideze limitele și să urce pe scenă în show-uri pline de atitudine.

Despre ZOB

Din aceeași generație face parte și Zob, trupa fanion a punk-ului românesc. Fondată în 1993, formația a atins succesul odată cu lansarea albumului Telenovele, care s-a clasat pe prima poziție în multiple topuri de specialitate și a fost distins cu titlul de cel mai bun album de rock alternativ la Premiile Industriei Muzicale 2001. De-a lungul anilor, Zob a navigat cu succes prin schimbări de componență, reușind să-și reinventeze constant sunetul și să-și mențină un loc de cinste în industria muzicală.


Despre ASTRA Rock

Ediția a treia a festivalului ASTRA Rock va avea loc între 16 și 18 august 2024 la Muzeul în Aer Liber ASTRA din Sibiu. Abonamentele pentru cele trei zile de festival sunt disponibile pe iabilet.ro la prețul de 250 de lei (plus comisionul de ticketing), asigurând și accesul la muzeu, precum și la multiplele activități conexe organizate de acesta în weekendul 16-18 august 2024. În perioada festivalului vor fi disponibile și bilete de o zi.

Festivalul ASTRA Rock este organizat de Muzeul ASTRA, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și în parteneriat Asociația Rock Culture.

Mai multe informații despre muzeu pot fi accesate la https://muzeulastra.ro/muzee/muzeul-in-aer-liber/.
Pagina oficială de Facebook a festivalului ASTRA Rock - https://www.facebook.com/astrarock.ro.


Evenimente recomandate

Top