Noutăți și comunicate

Pagina web oficiala a festivalului OST Mountain Fest

ANULAT !!!
16 mai 2010
Incepand din 14 mai 2010, puteti accesa pagina web oficiala a festivalului OST Mountain Fest la urmatoarea adresa: http://www.ostmountainfest.com/

Pe site veti gasi informatii complete cu privire la lista formatiilor care vor participa la festival, precum si o descriere sumara a acestora, descrierea evenimentelor de divertisment care vor avea loc si alte informatii importante pentru cei care vor fi alaturi de noi intre 6-8 august 2010.


News updates!

Pentru o parte dintre organizatorii OST Mountain Fest, weekendul 7 - 9 mai 2010 a fost unul ocupat. Ei s-au urcat in masini si au purces la drum, pentru a realiza prima filmare de la fata locului, adica Poiana Mare din Valea Cerbului, Busteni.

Regizorul tehnic nu a fost altul decat Costin Chioreanu (Twilight13media), care ne-a "alergat" sambata toata ziua prin Busteni, pentru a avea suficient material de lucru. Astfel, in afara discutiilor pe care le-am avut in Poiana Mare, despre cum o sa arate totul intre 6-8 august, am stat de vorba si cu autoritatile locale, implicate in realizarea festivalului.

Primul intervievat a fost domnul director de programe, din Primaria Busteni, Ion Vasilescu, care ne-a acordat cateva minute. A urmat apoi, domnul Spurcaciu Constantin, directorul Casei de Cultura, fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc in Busteni, ultimul, dar nu cel din urma, fiind domnul primar Emanoil Savin. Acesta, desi ocupat in ziua respectiva, si-a facut timp si pentru noi.

Partenerii nostri de la Chopper Academy au fost si ei la Busteni, pentru a pune la punct toate detaliile cu privire la activitatile moto, ce se vor desfasura in timpul festivalului.

Pana cand Costin Chioreanu va termina filmul de montat, va puteti delecta cu cateva poze, pe pagina de myspace a evenimentului:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewPicture&friendID=518726895&albumId=815382


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top