Noutăți și comunicate

Padina Fest 2016 - editie aniversara la 1509 m altitudine

28 - 31 iulie 2016
Padina Fest 2016 - editie aniversara la 1509 m altitudine
Intre 28 si 31 iulie 2016, pe platoul Padina din Parcul Natural Bucegi, la 1509 metri altitudine, va avea loc Padina Fest 2016, editia aniversara cu numarul 7.

Unul dintre cele mai longevive festivaluri de muzica alternative de la noi din tara va sarbatori cea de a 7a editie printr-un line-up exclusiv romanesc, cu unele dintre cele mai indragite trupe de rock si electro.

Ca si anul trecut, seara de vineri va fi rock: VITA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, COMA, E.M.I.L., PIXELS vor fi prezenti la Padina Fest vineri, 29 iulie 2016.

SUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), GOLAN, GOJIRA & PLANET H, BABA DOCHIA, WE SINGING COLORS, sunt artistii pe care publicul ii va vedea pe Platoul Padina in seara electro de sambata, 30 iulie 2016.

Pastrand traditia, Filarmonica Muntenia va sustine un recital-eveniment in cadrul festivalului, duminica dimineata. Si tot pastrand traditia, seara de joi va fi rezervata trupelor la inceput de drum.

(2) Padina_Fest_2016_-_editie_aniv_OIgmuj2HT3.jpg

Ca de fiecare data, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest si pentru editia din 2016 a festivalului.

Nici in acest an nu vor lipsi activitatile sportive montane - catarari pe stanca, rapel, tiroliana, ateliere de aventura.

Abonamentele de festival se pot achizitiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la pretul de 100 lei. Primele 500 de abonamente se vor putea achizitiona in regim extra-early-bird la pretul de 60 lei.Alte 1000 de abonamente se vor putea achizitiona in regim early-bird la pretul de 80 lei. Abonamente se vor putea achizitiona si direct de la festival, in limita locurilor disponibile, la pretul de 120 lei.

Padina Fest este sustinut de catre Heineken Romania, British American Tobacco, Generali Romania, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita, Primaria Moroeni, Supercom Dambovita, RoEvents, Omnimind, A.N.S.M.R., A.P.N.B.

http://www.padinafest.ro | http://www.facebook.ro/padinafest | http://www.vimeo.com/padinafest | http://www.youtube.com/PadinaFestvideo |Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top