Noutăți și comunicate

Ovidiu Lipan Tandarica SI Kempes in concert alaturi de Bosquito la Arenele Romane

17 decembrie 2016
Ovidiu Lipan Tandarica SI Kempes in concert alaturi de Bosquito la Arenele Romane
Vineri, 13 ianuarie 2016, fostul lider al trupei Cargo, Kempes, vine la Arenele Romane sa fie alaturi de prietenii sai. Ovidiu Lipan Tandarica, tobosarul care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, va fi de asemenea pe scena in cadrul show-ului "Sa nu spui ce-am facut aseara" al trupei Bosquito.In 2012, Kempes a revenit in tara si a infiintat proiectul Rezident X alaturi de care a lansat albumul "Aplha" in 2013. Dupa o pauza de aproximativ doi ani, a lansat un nou album, "Regasire", alaturi de proiectul care ii poarta numele.

Baietii de la Bosquito au colaborat cu Tandarica in urma cu aproximativ patru ani pentru piesa "Intuneric in Culori", una dintre preferatele fanilor.

Maestrul tobelor, va fi cu siguranta o surpriza de neuitat pentru toti cei care vor fi prezenti.

Bosquito va invita pe 13 ianuarie la Arenele Romane, la show-ul "Sa nu spui ce-am facut aseara", un show in care surprizele se vor tine lant! Kempes si Ovidiu Lipan Tandarica se alatura ca invitati lui Roman Iagupov de la Zdob si Zdub si lui Mircea Baniciu.

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa "Intuneric in culori" alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:
- Golden Circle (in fata scenei) - 65 de lei
- Acces General - 45 de lei

In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 70 de lei Golden Circle, respectiv 50 de lei Acces General.

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau Orange cu plata pe abonament sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top